- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ponti_ak
addikt
Attention! Cool Cowon MX5V pictures are coming soon...
-
ponti_ak
addikt
RockBox-szal nem működik az USB host?
Asszem hogy nem.Hogyan lehet dual boot-ot, vagy hasonlót megoldani?
Ha jól tudom, egész egyszerűen, mióta a legújabb release kijött (3.0, 3.1 talán..), és van hozzá RB utility is..
http://www.rockbox.org/download/-ról letölt, varázslóval telepít, X5 gépre dug, klikkelget, X5 lehúz, használ. Kb.Nekem még a régi módszerrel sikerült az M5-re, de az sem egy nagy kunszt. Igaz, angol tudás ajánlott hozzá. Ha nem megy, szívesen segítek.
üdv
-
ponti_ak
addikt
válasz
littlemole #165 üzenetére
Szia!
Nem ismerős a hiba típusa, pedig nekem is vaolt X5-öm, most pedig egy M5L.
Számítógép felismeri meghajtóként? Mert ha igen, akkor biztosan nem HDD lesz. Esetleg firmware, vagy kijelző, netán az akksi...Gondolom Reset-et nyomtál már..
Hmm. Mindenesetre itt a Mo-i hivatalos forgalmazó és szerviz: Infopatika. Biztos megjavítják neked, akármi is a baja.. jó kis csapat (bár picit lassú néha..
) Hívd fel őket, és mondd el a baját a szerviznek.. mondanak előzetes árat, de felhívnak azelőtt is, hogy hozzáfognának javítani (ha kéred).
Az átvevő hely: Korner Audio, 1067 Budapest, Szondi u 31.
Sok sikert!üdv: ponti
-
ponti_ak
addikt
A garanciális akksicsere (vadonat újra) megtörtént, piros pont az Infopatikának a korrekt (és viszonylag gyors) eljárásért!
-
ponti_ak
addikt
A Fogyasztóvédelmi törvény lesz az.
De ha a Cowon leáll a gyártással, a magyar forgalmazó sem tud mit csinálni. Ha nagyon jó fej, akkor keres valami megoldást*, ha nem, akkor széttárja a kezét.
*Utángyártott akksik talán még szóba jöhetnek, de kicsit egyedi termék ez ahhoz(nem egy Nokia 3210-es, ami minden második nagymaminak van..), hogy könnyen találj hozzá 5 év múlva (vagy akár most) akármilyen pót-alkatrészt...
Amúgy meg felesleges ezen gondolkodni, mert az X5-ösök örökké működni fognak!
[Szerkesztve] -
ponti_ak
addikt
Jól saccoltál rumos, 11k lett volna az akksi bővítése.
Ami miatt végülis nem kértem:
- 20Gb-os LP változat nincs, ezért 30Gb-os hátlap került volna rá
- az akksit garanciálisan cserélik
- később is megoldható lesz a bővítés (nem tudni, hogy meddig, kifutó player-ről lévén szó), ha esetleg mégsem lesz elég (nekem vagy annak, aki megveszi) a 12-14 órás üzemidő... -
ponti_ak
addikt
Azt mondták vigyem be, mert 3-4 óra üzemidő az nem rendeltetésszerű. Megvizsgálják, és ha jogos a panasz, cserélik, mert a gari arra is vonatkozik. 1 hete vittem be, azóta nem hívtak, de egyébként is 3 hetet mondta a Korner-ben, mert nyár van, szabik ,stb.
Holnap szerintem felhívom azért őket már. -
ponti_ak
addikt
Közölte, azt mondta hogy napi szinten elmegy rendszeres töltögetéssel, szóval korrekt volt, én meg nem is nagyon firtattam...
A defrag meg az alacsonyabb bitráta/kevés csesztetés esetén lehet hogy 5 órát is elmegy, nem mértem le, illetve labor-körülényeket sem teremtettem neki (ahogy átvettem tőle, azóta úgy ment, semmi HDD-format vagy -töredezettségmentesítés - ez a kedvenc magyar szavam..), de most már nem is fogok, mert beadtam gariba.
Azt mondták megnézik, és értesítenek majd. Lehet hogy rendberakják, és nem is lesz akku-csere, de 5-10k-t megérne ha új akksikkal L-esítenék. Egy darabig még használom, aztán valószínűleg megválok tőle.(meg is hirdettem már itt, és jelentkező is volt, de közben meggondoltam magam, illetve elvittem gariztatni).
-
ponti_ak
addikt
Addigra már nem lesz az enyém, szerintem.
Bááár.. pont tegnap gondolkodtam azon, hogy ha pl szeptemberben egyszerre birtokolnám a G3-mast, az X5-öst, és az i7-est, akkor tkp. a legjobb* AA-elemes-, a legjobb* flash-, és legjobb* HDD-s lejátszóval rendelkeznék egy időben*...
* szvsz!
** ...csak épp ennivalóra nem lenne pénzem...
[Szerkesztve] -
ponti_ak
addikt
Kicsit gyenge az akksija illetve én inkább csak instabilnak mondanám, mert, ha nyomkodom/megy a kijelző, akkor nagyon hamar Low Battery-t jelez, és kikapcsol..
(mondjuk kb10 perccel később megint megy egy fél órát, de aztán végleg leáll..), de 3-4 óránál többet sehogy sem bír, főleg ha sokat keres a vinyón (pl összes szám + Shuffle On beállításnál)...
Viszont ha már beadtam, gondoltam megkérdezem mennyiért szerelnék át mindjárt X5L-re.. exkluzív 20gigás LongPlay version lenne belőle akkor...
@bwoay: bocs, nem azt írtam amire gondoltam.. az előbb a jelenlegi nyugdíjkorhatárra szerettem volna utalni.. -
ponti_ak
addikt
Igaz, de gondolni kell a nyugdíj utáni időkre is... (kb. 85 éves korunkra
.. )
Na jó, megegyeztünk, az elemesek (ha lesz még olyan) az enyémek lesznek, te meg majd foglalkozhatsz a mobil-atomerőmű-meghajtásúakkal....
Közben letöltöttem az i6 manualját, mert gondolom az i7 örökölte a GUI-ját.. Azt mondja:
9. User defined button
● Users can specify desired actions to “MENU” and “REC” buttons when they are pressed and held.
● The “MENU” button can be assigned to function for JetEffect, Boundary/Shuffle, Equalizer, DPL, Bookmark or Lyrics,
● The “REC” button can be assigned for Record, Boundary/Shuffle, Equalizer, DPL, Bookmark or Lyrics.
Tehát csak a szokásos. Számléptetés nincs... Ez nem jó, mert nekem kellett volna, hogy ne kelljen simizni zseben keresztül... -
ponti_ak
addikt
válasz
ponti_ak #114 üzenetére
Jah, voltam ma a Kornerbe, beadtam az X5-öst.. azt mondták kb 1 hónap, mert nyár van.. namondom jó, még szerencse hogy ott van a G3 is..
Az akksi-bővítést nem döntöttem el még, attól függ, mennyit kérnek érte.. viszont felhívták a figyelmemet az eladók, hogy akkor se a tok, se az álló dokkoló nem fog passzolni hozzá.. ehh, erre nem is gondoltam, és az akkor ugye 4700 pénz lenne, ki az ablakon.. persze a mostani -nem-L-es- cuccokat is el lehed adni simán, mert kb SEMMI cuccuk nincs hozzá az üzletben, de akkor is... namajd még alszom rá egyet... egyelőre várni kell..
Egyébként 100% jó arc volt a két idős szaki, nagyon látszott rajtuk hogy köpik/vágják a témát, és teljesen segítőkészek is voltak.
ui: ...ööö... mi lesz itt, egy új iAudio topik..?
[Szerkesztve] -
ponti_ak
addikt
Hát kösz. Nem az enyém az érdem, nekem is úgy mondták..
@vili: i7-nél külön 2 db gomb van a hangerő állítására a player _oldalán_, akárcsak a D2-nél.. hopp-hopp.. lehet hogy olyan lesz inkább... neem, az már 90g, majd' kétszer annyi mint az i7, ráadásul ''csak''52 órát bír egy feltöltéssel...
A lényeg, hogy már csak a számléptetés programozhatóságát kell kinyomoznom, és nem lesz több kérdésem asszem. Csak az a hülye Hold+Power gomb ne lenne, engem bosszant az X5-nél is..
Az U3 meg fain kis player, mondjuk 25k-t megérne nekem egy 4gigás, akár... Persze a joy talán nem _annyira_ fasza rajta, mint a G3-nál mert - azt hiszem ezt szerénytelenség nélkül állíthaom - a legjobb joy a G3-mason van. Mert süllyesztett. Punktum.
Az összes többin, még az X5-ösön sem olyan. És szerintem ezért olyan zsír, ez a titka.
Kedves olvasóink, ponti e-heti Cowon-kiselőadását látták/hallották. Köszönjük figyelmüket! -
ponti_ak
addikt
-
-
ponti_ak
addikt
Ne kötekedj mán, csak lemásoltam rumos aláírását. És nekem is feltűnt, hogy nincs benne az eladó szó. A multimédia szót én (is) utálom, de ez a hivatalos megfogalmazás. Az hogy mp3-lejátszó túl kevés, az mp4 meg még szarabb lenne... Nem?
A kedvedért beleteszem a hiányzó eladó-t. Nna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- lovag05: Híradó
- RC modell földön, vízen, levegőben
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest