- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 8300 mAh, maradhat?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
chopin42
őstag
Perpill a lakáshitel miatt nem opció, illetve egymást erősítő dolgok vannak annyira nem akartam belemenni.
Narxis
Igen, sajnos nem jó irányba megyünk, de tényleg kb az jön le, hogy aki nincs kitömve látványosan pénzzel, az bekaphatja.
gabykaSzoktam járni az utcán. Le kellene szólítanom a szembejövőt? Vagy hogy gondoltad? Írjam ki, hogy randi 20 fillér? És ha környékemen nincs ránézésre sem leszólítható? Heti 5 napot reggeltől estig dolgozok, szombat-vasárnap meg kevesen lófrálnak...És ha nem esett volna le, nem a legjobb punci kell, hanem egy értelmes nő. Nem topmodell. Hanem ne legyen rajta 20 kiló felesleg, ne legyen 33 évnél idősebb, legyen hol aludnia, ami nem a szülei. Dugni már sikerült párszor ezekkel az alkalmazásokkal, ha számodra ennyi a lényeg. De tulajdonképpen igazad van. Élőben szeretnék ismerkedni, csak még nem tudom, hol kezdjem, mert nincs egy haver, akivel bevethetem magam az éjszakába/nappalba stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest