Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Testüreg motozás nem volt?
Finomak voltak a borok?
-
Kasya
nagyúr
Erezzetek jol magatokat! Igy a karacsonyi kajatenger utan gondolom nem most kezd el fogyozni a csapat
-
Örülök, nogy nem váltottatok át a vlogra, mert írásban sokkal élvezetesebb követni mindezt, köszi.
-
joey04
titán
Ahogy az elmúlt években már megszokhattuk, maguk a blog bejegyzések biztos érdekesebbek lesznek mint a hírek. És ez persze nem a stáb hibája.
-
Ganzer
aktív tag
Na király, várjuk az infókat, érezzétek jól magatokat!
-
kukacfej
tag
Jöhet minden, jó olvasni minden sort.
Jó csapatást. -
kbyte1024
veterán
Nem kell aludni, toljatok az írásokat 😄 hajrá csapat👌
-
saiyajin
senior tag
Király, megint CES blog! Gyors pótoltam a korábbi bejegyzést is. Érezzétek jól magatokat!
-
-
pusszycat
nagyúr
Először nem tudtam miért megy Alice külön géppel, de aztán beugrott, hogy valaki biztosan odaérjen.
-
Segal
veterán
Akkor ha megreggeliztetek jöhetnek a cikkek. Nem is tudom hogy a túráról vagy a műszaki cikkekről várom jobban. Na jó dehogynem tudom a túrásokat várom jobban
-
Megy a kajakép Instára, Ákos?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Összesen három átszállás, végtelen számú sor, perceken múló csatlakozások, alvás nélküli napok. De itt vagyunk.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest