Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ThorsHUN

őstag

válasz Joci10 #168 üzenetére

Belekibickednek, de nem csak az inflacio jatszik itt, hanem a VGA kartyak masfelszeres dragulasa utan sem estek vissza az arak a kiindulo arakra (lasd korabban volt 58-ert is 1060 3 GB, most 70 korul vannak ami meg mindig 20%-os kulonbseg.

• sakal83

addikt

válasz Joci10 #81 üzenetére

Le kell csokkenteni az infosok beret es maris olcsobb lesz:) a kereslet is csokken es a bekerulesi koltseg is:) egyebkent mit gondoltok mi fog tortenni amikor olyan nem kimutatott inflacio van es penznyomtatas hogy csak na.

törölt tag

válasz Joci10 #81 üzenetére

Tesztelik a határokat. Meddig hajlandóak az emberek megvenni csak azért, mert ez "középkategória". Szerintem annyira egyértelmű, hogy hány különböző oldalról próbálnak meggyőzni arról, hogy a drágább termékeket vedd meg. És persze nem kell mindenkit meggyőzniük, elég ha csak a vásárlók egy részét csábítják át a valójában már inkább felsőkategóriába az elnevezéssel.

Másrészt: Szinte minden játékban vannak olyan ultra beállítások, amik teljesen feleslegesek, miközben hazavágják a teljesítményt (na ezek a konzolokon fixen nincsenek). Jó példa az SSAA. A Benchmarkok legtöbbször úgy készülnek, hogy mindent felnyomnak ultrára, ráadásul eleve szinte csak a legnagyobb gépigénnyel rendelkező játékokat tesztelik (persze ezzel nincs gond alapvetően), ami torzítja a benned kialakult képet arról, hogy mit tud egy ilyen kártya.
    Harmadrészt: Tolnak mindenkit a nagyobb felbontás felé, ami pl. engem annyira nem érdekel, de valahol érthető. Ehhez megint jóval nagyobb teljesítmény kell.

Szóval mindezekkel együtt, a legnagyobb gépigénnyel rendelkező játékokban, a fölösleges beállításokat is bekapcsolva 1440p-ben hoz ultra 60fps felett ez a kártya, amit itt középkategóriának nevezünk. Ha ezt valaki annak látja, akkor kiakad, szerintem viszont már rég nem az.

DudeHUN: Persze, jól néz ki, ez nem kérdés.

hombre: Ahogy írtam, az emberek 6(!!)%-ának van 1080p feletti monitora steam survey szerint. A következtetéseket arról, hogy qhd ultra 60 fps hová tartozik, megpróbálhatod levonni magad.

Új hozzászólás Aktív témák