- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tesztelik a határokat. Meddig hajlandóak az emberek megvenni csak azért, mert ez "középkategória". Szerintem annyira egyértelmű, hogy hány különböző oldalról próbálnak meggyőzni arról, hogy a drágább termékeket vedd meg. És persze nem kell mindenkit meggyőzniük, elég ha csak a vásárlók egy részét csábítják át a valójában már inkább felsőkategóriába az elnevezéssel.
Másrészt: Szinte minden játékban vannak olyan ultra beállítások, amik teljesen feleslegesek, miközben hazavágják a teljesítményt (na ezek a konzolokon fixen nincsenek). Jó példa az SSAA. A Benchmarkok legtöbbször úgy készülnek, hogy mindent felnyomnak ultrára, ráadásul eleve szinte csak a legnagyobb gépigénnyel rendelkező játékokat tesztelik (persze ezzel nincs gond alapvetően), ami torzítja a benned kialakult képet arról, hogy mit tud egy ilyen kártya.
Harmadrészt: Tolnak mindenkit a nagyobb felbontás felé, ami pl. engem annyira nem érdekel, de valahol érthető. Ehhez megint jóval nagyobb teljesítmény kell.Szóval mindezekkel együtt, a legnagyobb gépigénnyel rendelkező játékokban, a fölösleges beállításokat is bekapcsolva 1440p-ben hoz ultra 60fps felett ez a kártya, amit itt középkategóriának nevezünk. Ha ezt valaki annak látja, akkor kiakad, szerintem viszont már rég nem az.
DudeHUN: Persze, jól néz ki, ez nem kérdés.
hombre: Ahogy írtam, az emberek 6(!!)%-ának van 1080p feletti monitora steam survey szerint. A következtetéseket arról, hogy qhd ultra 60 fps hová tartozik, megpróbálhatod levonni magad.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest