- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lecs@
addikt
Kár érte, hogy nem jön be Eu - ba is hivatalosan.
-
gghrtz
őstag
Hat sajnos ezt ma mar minosegnek hivjuk pedig alapnak kellene lennie... Nem azert van sajnos muanyag az eszkoz tobbsegeben, mert igy olcsobban tudjak adni, hanem azert, mert igy tobb haszon marad meg nekik.
-
halkow
őstag
A telefon érdekessége, hogy a mindössze 7,9 milliméter vastag, titánium ötvözetből készült készülékház
Na ezt nevezem minőségnek
-
Na letettem az új Lenovo-król... azt már látom, hogy az A859 és az S650 kopp ugyanaz, még a gombok elhelyezése is...
fent a közepére tenni a bekapcs gombot... grrr... miért nem lehetett mondjuk az A680 mintáját követni... ja oké új alaplap és tervezés... shit
-
válasz
Lolka Bolka #36 üzenetére
Régebbi Lenovo cikkekben már volt. Szeribtem, de a CES miatt aktuális lett volna
-
HawerKing
őstag
Nekem volt a markatol notim s nagyon megvoltam vele elegedve... Nem egy vacak tomegtermekeket gyarto kinai brandrol van szo.... Szivesen latnam ithon is a telefonjaikat
-
gghrtz
őstag
Hajra Lenovo! Baratnomnek p770 van es nagyon elegedett vele. 7-10 ora kijelzoido egy toltessel. A tobbi telefonjuk is szep es jo. Jiayu g3s-emet szivesen cserelnem p780-ra.
-
válasz
Mr.Csizmás #31 üzenetére
Igaz, ebbem nem voltam biztos.
Tehát
Kina
Oroszország
Ukrajna is elvileg
Indonézia
India
Japán? -
válasz
Lolka Bolka #28 üzenetére
Indonézia is, Japán pedig a NEC miatt
-
válasz
Lolka Bolka #28 üzenetére
Oroszország, Ukrajna, Kína,ezek még biztosan
-
Lomha 8V
addikt
Furcsa a kamera körül az a keret, de amúgy nagyon rendben van.
-
Ha valaki tudja hol rendelhető már az A859, ne tartsa magában. Presell is jöhet
-
Ádám16
addikt
Míg más kontinensen ennyire jól megy, szerintem is felesleges kockáztatni pl. Európai forgalmazással.
-
pedig nagyon jó lenne!
"titánium ötvözetből készült készülékház" -
kbyte1024
veterán
Nekem is nagyon bejönnek
pedig ugy volt hogy jönnek idén eu-ba...
-
szaszyka
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #19 üzenetére
Meg is rendelted? Nem fogod megbánni!!! ;-)
-
StanDoFF
tag
válasz
Lolka Bolka #15 üzenetére
Egy kicsit tovább olvasva kitalálható: "ezek között egyetlen európai, illetve amerikai terület sem szerepel"
Akkor marad két kontinens, Ausztrália és Ázsia.Mivel a Lenovo kínai gyártó, így szerintem le is szűkítettük, hogy melyik részlegen forgalmazzák majd.
Kár érte, pedig lehet, hogy beruháztam volna 1-re! -
Matada2.3
veterán
válasz
takacsbotond #8 üzenetére
Dettó
-
Lolka Bolka
aktív tag
"de a Lenovo továbbra is csak öt országra fókuszál mobilos termékeivel"
Melyik az az öt?
-
k.kristof
őstag
Most egy Z580 van, az előző egy G550 volt, igazi műanyag
Egyszer volt szervizben, alaplaphiba, azonkívül semmi baja sem volt, csak "öreg korában" kapott egy új akkut, és plusz memóriát, így 5 évesen még mindig jól szolgál. Ezt igazából nem márka miatt választottam, de most már nem vennék többet mást
-
-
-
-
A859 remélem heteken belül elérhető lesz, A830 utóda lenne
-
k.kristof
őstag
A laptopjaik (Ideapad széria) engem nagyon meggyőztek, kár hogy mással nem jönnek
-
takacsbotond
őstag
Csak engem emlékeztet egy felfújt SII.-őre??
-
dsr
senior tag
igencsak kár
-
McSico
senior tag
Kár hogy nem jön Európába. Az a titánium ötvözet odatesz. Csak egyetlen egy dolog hiányzik már csak belőle. Az pedig az OLED kijelző. Úgy már tuti befutó lenne nálam.
-
blade zte
őstag
Nem nézett ki annyira jól a többi képen, de ezen a picit sötétebb fotón már tetszetősebb a hátlapja. Az ára szimpla hülyeség, a viszonteladóknál 500 docsit kérnek érte.
-
Retekegér
MODERÁTOR
titánium ötvözetből készült készülékház - ez akár követendő példa is lehetne.
-
prolad
addikt
Kár érte.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Lenovo több új készüléket is bemutatott a CES-en, de ezeket egy ideig itthon biztosan nem látjuk majd a szolgáltatói kínálatban.
- Synology NAS
- Opel topik
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- Tesla topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest