- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kolbi_30 #182 üzenetére
Ha melóstelefont keresel akkor nyugodtan ajánlom az S60-ast. Én is munkagépeket szerelek, már többszörösen visszakereste az árát, sohasem gondoltam volna, egy hőkamera mekkora segítség! Még azt is megmutatja, melyik lányon van melltartó a póló alatt, melyiken nincsen:
A felbontása nem az igazi, de nagyon kicsi, 0.5-1 fokos különbség mérésére is kalibrálható. Nyáron a vízállóság jött jól, végig kameráztam vele az összes élményfürdőt ahol voltunk, kibírt mindent: csúszdázást, ugrálást. Tegnap beleejtettem a hígítós hordóba. Ez nem tett túl jót neki, ma reggelre lepöndörödött a kijelző alatt porszűrő. De más baja nem lett, majd rendelek az e-Bay-ről, vagy vágok oda valami műanyag rácsot.
Vigyázni kell még azzal, hogy az USB-t takaró ajtócska könnyen leszakad. Sokan feszegetik körömmel, és amikor kinyílik akkor meghúzzák a kis gumifület is. Ez csak arra szolgál, hogy ne vesszen el a fedél. Kinyitni úgy kell, hogy a készülék aljához közelebbi végét a fedélnek, be kell nyomni és ekkor kicuppan a helyéről:
Új hozzászólás Aktív témák
ma A világ első, beépített, hőkamerával rendelkező telefonját dobta piacra a CAT. Emellett persze a szokásos robusztusság és a speciális funkciók miatti magas árszint jellemző rá.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Fűnyíró topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpársportok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Építő/felújító topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- Apple iPhone 14 - 128GB - Csillagfény- 32 hó garancia - 100% akku, iStyle vásárlás + kiegészítők
- iPhone 15 / Black / 128GB (120)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest