- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomate
veterán
válasz
HartgeH3-2.8 #8 üzenetére
Ezzel a felnivel nagyon gány szegény skyline... Itt a környéken mászkál egy fekete seat leon cupra ilyen felnikkel. Azon üt!
-
dízelracer
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #22 üzenetére
Én egy olcsó kicsi CASIO EX-Z100 géppel voltam. Lehet ezzel sokkal jobb minőségű tűéles fotókat is csinálni csak én olyat nem tudok.
#19: Szerintem magasan ő volt ma a leghelyesebb hostess lány: [link] + [link]. Beszélgettünk pár percet. Az alapján egy nyitott, közvetlen, kedves lánynak tűnt. Elmondta, hogy reggel óta ott kell felváltva pózolnia egy másik csajjal. Elég megeröltető késő délután is mindenkinek sugárzó mosollyal pózolni. Meg van pár bunkó aki a közös fotózkodás ürügyén letaperolja... De azért eljön jövőre is. Remélem majd akkor is összefutok vele.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8 #7 üzenetére
Ezt az idén tervezik forgalomba hozni Mo-n, nyár tájékán, 8 milliós alapárral, és terveznek indítani saját versenysorozatot is, ha jól rémlik. Egyébként meg fáj a szívem, hogy kihagytam a kiállítást
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Háztartási gépek
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Monitor hiba topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- SSD kibeszélő
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Gamer Asztali Számítógép Eladó i5, GTX 1050, SSD + HDD!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged