- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dízelracer
őstag
-
dízelracer
őstag
-
dízelracer
őstag
"Aki látja esetleg a végén, kérem jelezze."
HartgeH3-2.8 kérésére:A belépőjegy kitöltésével megnyerhető autó átalakítás közben: [link]
És a kész mű: [link]Azt hiszem a csaj aki a sorsoláson végül megnyerte a kocsit most nem kicsit örül otthon. 2500 forintért "vett" egy tuti verdát. A mázlista.
-
dízelracer
őstag
válasz
Overlocker #26 üzenetére
Igen nálam is ő a favorit. Bár az igazsághoz hozzá tartozik, hogy azért a többit sem zavarnám ki az ágyamból.
-
dízelracer
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #22 üzenetére
Én egy olcsó kicsi CASIO EX-Z100 géppel voltam. Lehet ezzel sokkal jobb minőségű tűéles fotókat is csinálni csak én olyat nem tudok.
#19: Szerintem magasan ő volt ma a leghelyesebb hostess lány: [link] + [link]. Beszélgettünk pár percet. Az alapján egy nyitott, közvetlen, kedves lánynak tűnt. Elmondta, hogy reggel óta ott kell felváltva pózolnia egy másik csajjal. Elég megeröltető késő délután is mindenkinek sugárzó mosollyal pózolni. Meg van pár bunkó aki a közös fotózkodás ürügyén letaperolja... De azért eljön jövőre is. Remélem majd akkor is összefutok vele.
-
dízelracer
őstag
Nekem nem is igazán volt kedvem kimenni. Évről évre ugyanazok az autók vannak kint. Sógorom hívott, hogy menjek már el vele mert nincs kedve egyedül elmenni. Na mondom ok. Lőttem vagy 200db képet majd feltöltögetem őket valahová. Ízelítő a vasárnapi lányokból (a minőségért elnézést, nem vagyok profi fotós):
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Yutani: mindjárt intézkedem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- OMEN 15-ce01nh 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1060 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill új akku gar
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB)
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- KFA2 RTX 3060 12GB GDDR6 1-CLICK OC Eladó!
- Update 06.23. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest