- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boxi88
őstag
Nagyon komoly kocsik! Remélem jövőre én is eljutok! Köszi az ideiről a képeket, legalább ennyit láttam belőle, ha már nem voltam ott
-
válasz
dízelracer #21 üzenetére
Igen, erről a kocsiról beszéltem!
Köszönöm a képeket!
-
Bulitt
addikt
o.O
lolMost nézem, hogy elmásztak a linkek
Nem azok a képek vannak a helyükön amiket én eredetileg linkeltem
-
Taptarap
csendes tag
válasz
dízelracer #20 üzenetére
k
öszi
-
fényjáro
csendes tag
válasz
PowerBuldog #1 üzenetére
azért a csajok is nagyon szépek
-
Sicilian
addikt
Jó kocsik, jó csajok, kell ennél több
-
zolyee
tag
idén is rendeztek hangnyomás versenyt?
-
jajjj a csodálatos kocsik mellett, még + ba, ráadásképp ott vannak a bombázó sssúúúnáák is
Jövőre én is kimegyek...
-
Bulitt
addikt
válasz
dízelracer #56 üzenetére
Nem az volt a kérdés hogy van e barátja
-
atike
nagyúr
Attól a Mustangtól nem csoda, hogy nem tudtál elszakadni...
-
VR6-Fan
veterán
válasz
dízelracer #50 üzenetére
nem azt mondtam, hogy mind az, pl az usa-k nagy része nem, de az europai kocsik jelentős része
...
ezt az egyest én már láttam valahol... de azért megadja a kocsija is
(fehér 2-es parabolokon)
-
03061981
tag
Szerintem az Alpine lány néz ki a legjobban! De ez a saját véleményem.
GT500 -
dízelracer
őstag
-
Fairplays
aktív tag
Jó cikk lett! Viszont én eléggé megjártam :S Ha netán valaki talált egy pendrive-ot a shown,a tegnapi napon, azaz vasárnap, és itt olvasná ezt az üzenetet, (kb olyan 1% esély) Akkor annak az úriembernek/hölgynek jutalmat ajánlanék cserébe, mert számomra fontos adatok voltak rajta...
-
VR6-Fan
veterán
Miért érzem hogy itt nagyon sok homosíta tuning gitt temető volt, megint
?
leányzók közt van 1-2 szép
-
DEJVID
őstag
Szerintem mindig szar volt, idén ki sem mentem már.
-
monsta007
tag
Én a másik oldalon, a motor show-n voltam. Egy kicsit mérges vagyok erre a tuning show-ra, mert a motor show-tól vette el a területet.
Egyébként biztos nem volt rossz, bár én gumifüstön kívűl mást nem láttam belőle -
zolyee
tag
Tavaly mi is kilátogattunk barátnőmmel és indultunk is a hangnyomásversenyen.
Idén időhiány miatt sajnos nem tudtunk elmenni, de sebaj majd jövőre megint! -
dízelracer
őstag
-
HartgeH3-2.8
addikt
Brutális felvétel
-
HartgeH3-2.8
addikt
Akkor egy kis Pénteki gyakorlás
-
HartgeH3-2.8
addikt
Valami egység valóban nem lehetett a 3nap között lényegében mindenki "mást" kapott eltérő napokon
Én azzal jártam jól hogy pénteken voltam és nem volt tömeg.Ezáltal simán bejutottan szinte 3perc alatt..
Azért a pénteki Fuel Girls bemelegítés sem volt rosszÖhhm
[link](Késő délutáni második Drift bemelegítésen volt egy másik konferansz nem tudom a nevét állítólag ilyen versenyeket szokott levezetni.Nagyon komoly volt a figura
)
-
Sidaries
őstag
Voltam kint, mint kiállító és habár az emberek szimpatikusak voltak, de a zene az valami katasztrófa. A tökéletesen kreativitás nélküli huppogás ment három napig. Most egy hétig Rammsteinnel mosom a füleimet.
( viszont a csajok miatt megérte kimenni)
-
Bulitt
addikt
Nézem a képeket ,és tök kevesen vannak...
Megnézem az enyémeket, amiket a második nap csináltam és tele a terem emberekkel
-
KGKA
csendes tag
-
tibi666
senior tag
válasz
dízelracer #24 üzenetére
egyezik az ízlésünk, szerintem is ő a legszebb, a többi elég gyenge eresztés.
-
Tomate
veterán
válasz
HartgeH3-2.8 #8 üzenetére
Ezzel a felnivel nagyon gány szegény skyline... Itt a környéken mászkál egy fekete seat leon cupra ilyen felnikkel. Azon üt!
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
dízelracer #29 üzenetére
-
dízelracer
őstag
"Aki látja esetleg a végén, kérem jelezze."
HartgeH3-2.8 kérésére:A belépőjegy kitöltésével megnyerhető autó átalakítás közben: [link]
És a kész mű: [link]Azt hiszem a csaj aki a sorsoláson végül megnyerte a kocsit most nem kicsit örül otthon. 2500 forintért "vett" egy tuti verdát. A mázlista.
-
DJGABI
addikt
Biztos király volt, egyszer én is elmennék egy ilyen kiállításra.
Akit érdekelnek még képek, beszámolók, erre talál.
-
dízelracer
őstag
válasz
Overlocker #26 üzenetére
Igen nálam is ő a favorit. Bár az igazsághoz hozzá tartozik, hogy azért a többit sem zavarnám ki az ágyamból.
-
Overlocker
veterán
válasz
dízelracer #24 üzenetére
Először is köszi a képeket!
Megnéztem a lányokat és nekem is valahogy ő tűnt ki.
-
Bling95
őstag
válasz
dízelracer #24 üzenetére
hát igen azért egész nap mosolyogni tényleg durva lehet
meg mindenkinek pózolni stb stb. hát biztos nehezebb mint amilyennek látszik
-
dízelracer
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #22 üzenetére
Én egy olcsó kicsi CASIO EX-Z100 géppel voltam. Lehet ezzel sokkal jobb minőségű tűéles fotókat is csinálni csak én olyat nem tudok.
#19: Szerintem magasan ő volt ma a leghelyesebb hostess lány: [link] + [link]. Beszélgettünk pár percet. Az alapján egy nyitott, közvetlen, kedves lánynak tűnt. Elmondta, hogy reggel óta ott kell felváltva pózolnia egy másik csajjal. Elég megeröltető késő délután is mindenkinek sugárzó mosollyal pózolni. Meg van pár bunkó aki a közös fotózkodás ürügyén letaperolja... De azért eljön jövőre is. Remélem majd akkor is összefutok vele.
-
aram01
nagyúr
köszi,frankó cikk
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
dízelracer #21 üzenetére
Azért grat a komoly képekhez szerintem vannak nagyon jók benne
Én most voltam elsőre ugye csecsemőnek is minden vicc új..de asszem következőre veszek valami komolyabb fotó masinát..
A látványért megéri..
Respect
-
dízelracer
őstag
Nekem nem is igazán volt kedvem kimenni. Évről évre ugyanazok az autók vannak kint. Sógorom hívott, hogy menjek már el vele mert nincs kedve egyedül elmenni. Na mondom ok. Lőttem vagy 200db képet majd feltöltögetem őket valahová. Ízelítő a vasárnapi lányokból (a minőségért elnézést, nem vagyok profi fotós):
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Yutani: mindjárt intézkedem.
-
Bling95
őstag
énis voltam tegnap, ahogy látom te pénteken lehettél, mert szombaton a fuel girl-ről már a melltartó is lekerült, és a helyben épített autó is matt szinű volt (talán szürke).
A skyline-okat imádom , imádtam és imádni fogom
A hölgyek közül pedig személyes kedvenceim a narancssárga motorokon ülő 2 hostess volt -
bjay
csendes tag
köszi az élménybeszámolót
, azt hiszem elmegyek a legközelebbi kiállításra
-
Egy kollégám kint volt a kocsijával, egy gyönyörűen megcsinált kettes Golffal. Aranyszemcsés fekete fényezés (BMW gyári szín), piros bőr beltér, nagyon komoly kocsi, nagyon sok munka és pénz van benne. Talán emlékszik rá valaki, aki kint volt a show-n.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8 #7 üzenetére
Ezt az idén tervezik forgalomba hozni Mo-n, nyár tájékán, 8 milliós alapárral, és terveznek indítani saját versenysorozatot is, ha jól rémlik. Egyébként meg fáj a szívem, hogy kihagytam a kiállítást
-
Száguldó
csendes tag
Én kint voltam és megérte az árát, még ha közel 1 órát is álltunk sorba! Ha lesz jövőre is én tuti ott leszek!
Fuel Girls Show
Nem a legjobb minőség, de azért élvezhető. -
Overlocker
veterán
Köszi a beszámolót, sajnos én se voltam most.
-
huszar90
aktív tag
A cobra a legszebb
-
gamerkiller
senior tag
Amikor mi voltunk Keldor-al először az állvány szerkezet alá másztunk be.. Hamar kizavartak minket onnan, de azt átéltük milyen ha a gumipor beterít..
Volt utána gumifüstszagunk meg ruhaporolás..
Eszméletlen kemény volt.. Bár akkor nem Skyline-ok voltak hanem 1 Nissan Sylvia, meg egy Lexus.
A show óta keresek Monster Energy-s pólót..
Uhh basszus de rohadék meleg volt..
Most nagyon utálom magam hogy nem mentem el..
-
zazahoho
őstag
sajna most nem mentünk ki,pedig a drift élőben gumi szaggal az nem semmi
,jó volt olvasni róla
-
hackeeeee
Jómunkásember
Amikor nem kellett volna utaznom, hogy megnézzem, mert itt volt a kiállítás, valahogy akkor sem vonzott, asszem tán 2 éve volt. Pedig szeretem a jó verdákat..
Tuning&Stereo fesztiválon voltam annak idején, az valahogy számomra szimpatikusabb volt, mint ez. Nah mindegy, ez saját vélemény.
Köf az írást.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Nissan SkyLine
[link] -
HartgeH3-2.8
addikt
Caterham
[link] -
.bableWes
őstag
az a Dodge Magnum igen tetszik, gondolom HEMI motor volt benne
de elmennék én is oda istenem... lemegyek megszagolom a benzint, és hátha lesz egy kis mámoros hatás, és oda képzelem magam
-
HartgeH3-2.8
addikt
Köszönöm és remélem hasznos számotokra ez kis cikk
Szeretném egyben a hostess lányoknak is köszönetem kifejezni tényleg nagyon aranyosak voltak.A nem tökéletes képekért elnézést egy kis Sony DSC S600 volt a társam aminek tudása nem éppen mondható komolynak, de jövőre szeretnék egy komolyabb géppel menni
Képek ha szeretnétek lesznek még..
-
gamerkiller
senior tag
Hidd el minden fillér megéri amit ott elköltesz. Én tavaly fél táska tuning matricával, szórólappal és legfőképpen egy bőröndnyi élménnyel lettem gazdagabb. Csodálatos szombat volt.. Azok a nők.. A motorhang.. Jézusom de szívesen visszamentem volna.
Videó sajnos hang nélkül. Ezen voltam ott
-
total90
veterán
Képek még, még, mééég
Jó lehetett biztosan. Én múlt héten voltam a Belgrádi autókiállításon. Az is jó volt, de egy ilyen tuning cuccra szívesebben mennék.
-
gamerkiller
senior tag
Köszönöm a kis beszámolót. Tavaly voltam, akkor is nagyon tetszett. Sajnos idén nm sikerült eljutni..
-
PowerBuldog
veterán
Shelby GT500 Eleanor....a nagy szerelmem.
Mellesleg úgy tudom, hogy az amerikai West Coast Customs megrendelésre még mindig csinál ilyeneket. Meg a nagy-testvérét a Super Snake-et.
Amúgy nagyon szép kocsik voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest