- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
roseane2004
csendes tag
válasz
roseane2004 #397 üzenetére
Sziasztok, ismet itt:
A honor 3c-m, egyik naprol a masikra a custom romos androidom toredezett lett, ,,google play aruhaz, galeria...sajnos leallt,, es nem lehetett semmit csinalni, cwm 5.5 volt recoverykent ami not mount minden..sptools format auto.. itt tartok..Sajnos nincs mentesem, unbrick se megy.
b108-b111 stock rom felflashelnem.. de mire lemegy a 100% kiirja checksum hiba.Valakinek otlet?:/
Koszonom elore is! -
roseane2004
csendes tag
Mire megjött a biztos leírásod,egész éjjel kísérleteztem, és pedig vroot fel gépre,adb driver, kínaiul írva minden,de a root olvashatóak ott (már az sem érdekel ha telemegy par trójai és láss csodat,csomo kínai app felment telora aminek örültem is mivel láttam hogy a kínaiak értik a dolgukat,gy nem rootolt telot pár kattintással king root nevű rootal feltuningolta egy újraindításal, majd vroot replace su (csomo oldalon van leírás hogy mint( kedvencem a root browser(olyan mint a totalcommander)
Megkeresed a fájlokat cseréled és már törölheted is egyszerűen a sok kínai uppot és van egy supersu a telon,majd ide kattintva
http://forum.xda-developers.com/android/development/huawei-honor-3c-imei-fix-t3288020A második opció,letöltöd az imei.zip, elinditod az imei generátort, y beirod a két imei okezod és a kész fajlt bemasolod a mp0b.001 fajlt a root browserben /data/nvram/md/NVRAM/NVD_IMEI mappába és jönnek a nem fogadott hívások volt ettől ekkor sms-ek. Ha bátrabb leszek mais lehet megpróbálom az android 5 felrakni...
-
roseane2004
csendes tag
Sziasztok él még a fórum?
Volna egy honor 3c mobilom, mikor megvettem kolégámtól tavaszal(ő edigitalban vette kb 1éve)
én első nap cwm recovery fel, 2,5 dalett11 emu 3 romot felraktam, ez ment is félévig...
És megvettem a héten a 16gigás memória kártyámat bele, nem akart müködni normálisan, mármint (nagy játékokat akartam hogy ne telon hanem a az sd-n legyen az obb minden...
Na ekkor az úgye rootolt buherált telomra raktam mindenféle okoságot, elfelejtettem a progi nevét, de az sd kártyát ,,felülirja,, és rendszernek használja kikerüli a telefon tárhelyét, müködött is, de a wot telepités corruption-t jelzet így mondom ,,lesz***m,,
cwm boot wipe cache,factory reset...
,,friss android,, gyári... igen ám de a 4,4es androiod nem látja google playben a csr racing 2, így mindig letöltöttem egy,,hivatalos,, teljes apk helyről.
De ez úttal kiirt olyat az androidom hogy karakterszintatikai ellemzés alatt hiba van, ez elméletileg azt jelzi ,,túl régi az androidom,,4.4...
Nos mondom jó a dalatt11 féle cwm 5.5 fent van letöltöttem egy Huawei Honor 3C H30-U10 to Android 6.0.1 Marshmallow CM13 Unofficial ROM.
Format system format minden... na maximumra mentem, mondom biztos egy perc és kész lesz...
kiirja a cwm hogy bad...na ekkor még jobban formáztam , letöröltem még a bootot is...
bekapcs, kép nincs, rezgés van..Tégla...
Ekkor a fórumban talált okoság packban
UNBrick megtörtént sptoolsal..
és felraktam az egyetlen neten talált sp tools verziós ,,official,, romot ezt:
ROM_H30-U10_V100R001C900B108_SIGNED
siker... ám nincs imei a telon..
ekkor leszedtem szintén a fórumban található linkek egyikéből egy b306os 4.4es androidot, sd kártyára fel odd mappa bele az update és csináltam total commanderel egy szöveges fájt ami
au_temp.cfg ilyen nevet kapott(cfg a fájl típus is)
Ám a gyári recovery hibát ír és nem csinál semmit...
Ekkor bootloader nyítás, majd fel cwm dalett féle, de mikor a dalett11-es 2.5 emu3 romot tenném kiirja can't open..bad...
Légyszíves segítsetek, még kibékülnék a b108-as fix romommal is ha lenne imei és a rootolás is sikerülne..
Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Proxmox VE
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby rádiós topik
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Hegesztés topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest