- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
roseane2004
csendes tag
válasz
roseane2004 #397 üzenetére
Sziasztok, ismet itt:
A honor 3c-m, egyik naprol a masikra a custom romos androidom toredezett lett, ,,google play aruhaz, galeria...sajnos leallt,, es nem lehetett semmit csinalni, cwm 5.5 volt recoverykent ami not mount minden..sptools format auto.. itt tartok..Sajnos nincs mentesem, unbrick se megy.
b108-b111 stock rom felflashelnem.. de mire lemegy a 100% kiirja checksum hiba.Valakinek otlet?:/
Koszonom elore is! -
válasz
roseane2004 #399 üzenetére
A második opció,letöltöd az imei.zip, elinditod az imei generátort, y beirod a két imei okezod és a kész fajlt bemasolod a mp0b.001 fajlt a root browserben /data/nvram/md/NVRAM/NVD_IMEI mappába és jönnek a nem fogadott hívások volt ettől ekkor sms-ek. Ha bátrabb leszek mais lehet megpróbálom az android 5 felrakni..
Aztán egy factory reset után, vagy romcsere után szépen eltűnik ismét az imei. Az általam lnkelt megoldás viszont biztos és fix (mtk alapokon nyugvó telefonok esetén). -
válasz
roseane2004 #397 üzenetére
A fórum él, csak nem jó topikba írtál.
Szerintem itt jobb helyen lesz. (bár nem akarlak ide-oda küldözgetni, főleg mert a honor 3c-nek van saját topikja.)
Látom a 3c topikból irányiítottak ide.
Fura, mert pont ott kellene tudni segíteni.
No sebaj.
Én azt mondom, hogy tedd fel flashtool-lal azt, ami működött, de nincs imei, majd cselekedj ezen leírás szerint.
Ezek után szerintem élni fog a telefon.Ha a CWM kiírja, hogy bad, akkor rossz a fájl, hibás a letöltés.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged