- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miből vágod azt hogy kettő "android" partíció van?
Ha megnézed a szövegfájlokat, akkor van egy
android
és egy
android2
partíció.
Azonos a méretük.
Mivel ezzel ilyennel én még nem találkoztam, távolról pedig nem sokat tudok erről elképzelni, ezért érdemes megvárni, míg az oroszok (Lenovo-forums.ru vagy 4pda.ru oldalon) megoldják.
Kicsit sajnálom, de látatlanban ismeretlent nem portolnék. -
-
Szerintem nem csinálsz rosszul semmit, legalábbis eddig úgy tűnik.
Próbáld meg a 2.5.2-t.Az attention arra figyelmeztet, hogy ha cwm-met tennél fel, akkor a recoveryfromboot patch visszaírná első induláskor a gyári recovery-t.
Ezzel nincs semmi baj, ezt majd sikeres backup után el lehet távolítani. De még várj vele, első a backup.Volt már olyan s660, amit szintén nem tudott menteni az mtkdt.
Ekkor vagy SP flashtool readback vagy adb-s dd mentés a megoldás.
-
Én inkább úgy próbálnám, hogy egy főverziónak megfelelő gapps csomagot tennék fel CWM-ből .
a820, s820, s920, p780 esetén ez a módszer bevált.
-
Ha van root jogosultságra lehetőség, akkor a legegyszerűbb az MTKDroidTools-os komplett mentés, mert az menti a tényleges teljes rendszert - ide értve az nvram-ot is.
Ehhez meg csak adb driver kell.Bocs de egyszerűen nincs időm minden topikot végig rágni.
E nélkül nehéz lesz biztonságos eredményt elérni.Minden flikk flakk nélkül szeretnék egy gyári romot feltenni, nincsenek óráim ezzel bajlódni.
A lenovo-forums.hu oldalról lehúzol egy megfelelő romot (figyelj, hogy ROW vagy CN verzió!), és flashtool-lal felrakod. -
A romok felrakásáról sasa311 írt egy kis szösszenetet. Ehhez annyi kiegészítés, hogy Lenovo telefonoknál a "DA DL all with checksum" jelölőnégyzetet be kell pipálni, különben nem fog boot-olni a telefon.
De mindenekelőtt legyen egy komplett rendszermentésed, különösen az nvram blokkeszköz szakaszról, mert az igen sok egyedi, telefonspecifikus adatot tartalmaz (pl. imei szám).
És az is fontos, hogy Lenovo esetén megkülönböztetünk ROW és CN változatokat.
Szóval nagyon óvatosan közelíts a flash-eléshez. (A p780 topikban foglalkoztunk ezzel sokat) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest