Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Kitalálta az Amazon, hogyan készüljön fel a spanyol áradásokra
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Az önsanyargatás egyik formája.
-
Ez elég elcseszett koncepció... Ennyiért 4 mag, és legalább , de már az is kevés qHD/HD kéne adni...
Over.
-
Indiaiak biztos örülni fognak neki, de ezen nem lesz élmény családon belül a szörfözés az is biztos.
(#19) pszichiáter A jó öreg Hókuszpók :
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Dilikutya #21 üzenetére
Mára egy alapszintű okostelefonban ott kellene, hogy legyen 1 GB ram és egy kétmagos proci! Ez legalább elbírná a rendszert. De például a Samsung Galaxy Neo (csakhogy egy példát mondjak a sok közül), szó szerint roskadozik a droidtól! Hajszálnyira ki van számolva az a pont ahol még nem omlik össze a rendszer!
Felbontásban nyilván nem para a FHD hiánya! Elvégre aki olyan felbontásra vágyik, annak azért az igényei biztos nem egy Galaxy Neo vagy Canvas készüléknél található! -
Dilikutya
félisten
válasz
Donkeysaurus #18 üzenetére
Azért ne túlozzunk, 4 colra fölösleges ennél nagyobb felbontás. 10 cm-ről én is kiszúrom a pixeleket az SIII Minin, viszont ilyen közel, vagy közelebb a fejemhez csak telefonáláskor van. Esetleg még ez a 854 x 480 ami ennél is van, de a 720p már szükségtelen, ne ezzel drágítsanak egy 4 colos készüléket, hanem legyen benne értelmes hardver. Lehetőleg ne olyan, mint ebben a kínai csodában. Bár azt hozzátenném, ennyi pénzért maga a belső nem veszettül drága, a kétmagos SoC elég mindenre, amire a készüléket szánták, elvileg Mali-400 GPU van benne, az még a játékok jó részével is vígan elbír. Elbírna, ha nem 512 Mb RAM lenne benne. Azért összehasonlításképp nézd meg, ennyiért mit lehet itthon szolgáltatóknál pl. kártyásan venni. Ami tényleg gáz, az a kijelző/felbontás. Ellenben van LED villanó, ami ebben a szegmensben nem alap, bár 5Mpixel ide vagy oda, a kamerának valószínűleg teljesen mindegy. Nem drága készülék, csak aránytalan. Ha egyszer lehet is itthon kapni, majd akkor lesz k.va drága.
-
törölt tag
válasz
Donkeysaurus #18 üzenetére
Álljon távolabb a készüléktől! Most jobb?
-
Donkeysaurus
csendes tag
Jézus! Nekem már a GS Advancen is szúrja a szemem 4 colon a 480x800-as felbontás!
-
Nigér
őstag
válasz
sz.balazs.95 #4 üzenetére
És mi az összefüggés...?
Van ekkora benga telóm, psp-m és vitám is, de ilyen shitet mégsem vennék. -
törölt tag
Az a munkásököl-vasököl logo azért odab...!
-
Peterson_
addikt
Na rendben van, hogy nem kell 4K felbontás mobilba, de 6"-on az ekkora felbontás is marhaság szvsz.
Adnák egy tizessel többért, de legalább lenne 720p.[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
Kici ember Óccó Phabletja.
-
Dilikutya
félisten
válasz
xperiasigi #5 üzenetére
El nem tudom képzelni, hogy ha megtehetem, hogy ne 4-5-6 colon netezzek, csak azért is annyin netezek. Van gépem, 4 colos telefonom, 7 colos tabletem, egyik se gagyi, de ha van kéznél monitor, nem fogok kicsiben bajlódni. Nem életszerű. Igaz, nem kétpofára tartalmat zabáló típus vagyok, szeretek sokmindent csinálni, de szimplán weblapokhoz is kényelmesebb az egér, meg a nagy monitor. Nem tudom megérteni azokat, akik kicsivel is beérik. Otthon, munkahelyen semmiképp, utazás téma.
-
C$abi
aktív tag
Hát ez egy elég nagy szégyenfolt.
Még egy noname gyártótól is. -
f(x)=exp(x)
őstag
Nem tetszik.
Ez egy hatalmas hulladék (szerintem).
-
lexter00
őstag
válasz
MuzikJunkie #6 üzenetére
-
MuzikJunkie
aktív tag
Kezd összeállni a mobilos ökoszisztéma a kis buksimban:
vannak a nagy gyártók, akik fejlesztenek, aztán vannak a közepes gyártók, akik a nagyok után kullognak, utána jönnek a közepes kínaiak, akik a nagyok után kullogó, közepes gyártók után kullognak, utánuk a kicsi kínaiak, legvégén meg a kínai raktárban megmaradt, összekukázott cuccokból építkező indiaiak, akik a kicsi kínaiaknál is drágábban adják azt, amit előzőek már ingyen is hozzádvágnának.
-
xperiasigi
őstag
En is csak telefonrol netezem szinte mindenhol.de nem azeert mert nincs penzem hanem mert igy kenyelmes.az irodaba a gepet csak ha prezit kell csinalnom akkor hasznalom amugy van 2telefonom es mindent megcsinalok vele...
[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
Az bizony kemény 160 PPI.
Összehasonlításképpen: a PSP-nek 128 PPI-s kijelzője van. -
kbyte1024
veterán
Telozni jó
-
Paul119
addikt
nagy de legalabb hulladek
-
meszike91
senior tag
Most ez mire jó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Alacsony felbontású hathüvelykes kijelzővel és visszafogott műszaki paraméterekkel érkezik a Micromax legújabb készüléke.
- Horgász topik
- Microsoft Excel topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazon Fire TV stick/box
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mobil flották
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy ruhás topik
- Villanyszerelés
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB // 98% akku // Telekom garancia 2027.04.18.
- LG Velvet 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nubia Red Magic 9S Pro 12/256GB Frost Független. Amazonos vásárlás.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest