- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
Donkeysaurus #18 üzenetére
Azért ne túlozzunk, 4 colra fölösleges ennél nagyobb felbontás. 10 cm-ről én is kiszúrom a pixeleket az SIII Minin, viszont ilyen közel, vagy közelebb a fejemhez csak telefonáláskor van. Esetleg még ez a 854 x 480 ami ennél is van, de a 720p már szükségtelen, ne ezzel drágítsanak egy 4 colos készüléket, hanem legyen benne értelmes hardver. Lehetőleg ne olyan, mint ebben a kínai csodában. Bár azt hozzátenném, ennyi pénzért maga a belső nem veszettül drága, a kétmagos SoC elég mindenre, amire a készüléket szánták, elvileg Mali-400 GPU van benne, az még a játékok jó részével is vígan elbír. Elbírna, ha nem 512 Mb RAM lenne benne. Azért összehasonlításképp nézd meg, ennyiért mit lehet itthon szolgáltatóknál pl. kártyásan venni. Ami tényleg gáz, az a kijelző/felbontás. Ellenben van LED villanó, ami ebben a szegmensben nem alap, bár 5Mpixel ide vagy oda, a kamerának valószínűleg teljesen mindegy. Nem drága készülék, csak aránytalan. Ha egyszer lehet is itthon kapni, majd akkor lesz k.va drága.
-
Dilikutya
félisten
válasz
xperiasigi #5 üzenetére
El nem tudom képzelni, hogy ha megtehetem, hogy ne 4-5-6 colon netezzek, csak azért is annyin netezek. Van gépem, 4 colos telefonom, 7 colos tabletem, egyik se gagyi, de ha van kéznél monitor, nem fogok kicsiben bajlódni. Nem életszerű. Igaz, nem kétpofára tartalmat zabáló típus vagyok, szeretek sokmindent csinálni, de szimplán weblapokhoz is kényelmesebb az egér, meg a nagy monitor. Nem tudom megérteni azokat, akik kicsivel is beérik. Otthon, munkahelyen semmiképp, utazás téma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Vigneau interaktív lokálblogja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrotik routerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest