- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
kopalko
újonc
Megint Üdvözlök mindenkit!
Azt írjátok, hogy szar a canon 24-70/4 L IS USM -es obija!
Nos ,én vettem azóta és meg kell mondanom, hogy fantasztikus, teljesen belezúgtam, minden eddigi elvárásomat felülmúlja mint rajzban, mint kivitelben. Az itteni elmélkedésekkel szemben mondom, hogy az IS, az autófókusz sebessége veri a 24-105-öst és a Tamronról ne is beszéljünk. Volt lehetőségem együtt kipróbálni a canont és tamront, hát mit is mondjak, a tamron olyan gagyi a canon mellett, hogy szóra sem érdemes. Nagyon jó lencs a Canon 24-70/4 L IS USM -
törölt tag
A képeim 90%-ára teszek utólag peremsötétítést, így ezt most megspórolhatnám.
Amúgy meg a komponálásaimban ritkán van lényegi elem a képsarkokban, így számomra tök mindegy, hogy ott milyen a zaj, vagy egyéb tényező. Ott csak a CA szokott zavarni, mert az elviheti a "fókuszt".
Az árán kívűl nekem igazából csak a kitolódó ormánya okoz gondot. Ez a 24-105-nél is zrikált, de az áráért elfogadtam. Itt meg rátesznek még 170k-t azért, hogy lefürészeltek a nagytesóból. -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest