- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsírsámán
senior tag
Amit leírtam az a véleményem volt amit nem kell rögtön magadra venni, senkit sem akartam eltántorítani vagy meggyőzni a program használhatóságával kapcsolatban, csupán azt írtam le, amit gondoltam. Azt hittem, ez egy fórum, ami erről szól. Az aláírásod pedig nem csak másokra érvényes, gondolom ezt te is belátod...
-
zsírsámán
senior tag
Nem lehurrogni akartam rögtön az egész elgondolást, a panoráma funkciónak kifejezetten örülök, mert a mostani pl sokszor nem teszi a dolgát rendesen, csak már az elején is furcsának találtam ezt az összevágós dolgot, mert egy csoportképnél sokszor a kis részletek is számítanak, amit ez a program EGYENLŐRE (szerintem) nem tud jól kezelni. És elhiszem, hogy meg vagy róla győződve, hogy sosem csináltam csoportképet, biztos igazad is van, de például egy nem ugyanilyen 3-4 emberes képnél, hanem ahol valóban nagyobb a csoport és mindeneki előtt/mögött/mellett állnak, nincs értelme ennek, mert sokszor hülyébben néz ki egy félbevágott váll mint egy csukott szem vagy ásítás. (Lásd Los Vivancos plakát a metróban valami röhelyesen összevágva, egyiknek a füle, másiknak a válla, harmadiknak a nyaka hiányzik.)
-
zsírsámán
senior tag
Gondolom az senkit em zavar, hogy az 5 képből összevágott eredményben van egy "törés" a hátérben, vagy épp az illető nyaka eltorzul...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 5G, e-sim, 200megapixel, 12+7GB Ram Turbo, 512 GB,
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 13 Pro 126GB Gold Független 89% Gyári Akku iOS 17.3.
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest