- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsírsámán
senior tag
Amit leírtam az a véleményem volt amit nem kell rögtön magadra venni, senkit sem akartam eltántorítani vagy meggyőzni a program használhatóságával kapcsolatban, csupán azt írtam le, amit gondoltam. Azt hittem, ez egy fórum, ami erről szól. Az aláírásod pedig nem csak másokra érvényes, gondolom ezt te is belátod...
-
gerilee
aktív tag
válasz
zsírsámán #12 üzenetére
Ez mind szép, meg jó, de azt az apróságot elfelejted, hogy ez egy lehetőség, nem kötelező használni. Ráadásul a szoftver duplán tartogat számodra lehetőséget. Először is csinál 5 képet gyorsan egymás után, már itt 5x-ös eséllyel készül jó csoportkép. Másodszor ha egyik sem tökéletes, van lehetőséged finomítani. De ha rosszabb az eredmény (mert elcsúsznak a vonalak, vállak, nyakak), hát egyszerűen nem tartod meg. Ha egy olyan szoftvert kapsz ingyen és bérmentve, ami lehet, hogy nem tökéletes, de segíteni próbál neked, ennek ellenére te csak a hibáit látod, akkor nem a progival van baj...
-
zsírsámán
senior tag
Nem lehurrogni akartam rögtön az egész elgondolást, a panoráma funkciónak kifejezetten örülök, mert a mostani pl sokszor nem teszi a dolgát rendesen, csak már az elején is furcsának találtam ezt az összevágós dolgot, mert egy csoportképnél sokszor a kis részletek is számítanak, amit ez a program EGYENLŐRE (szerintem) nem tud jól kezelni. És elhiszem, hogy meg vagy róla győződve, hogy sosem csináltam csoportképet, biztos igazad is van, de például egy nem ugyanilyen 3-4 emberes képnél, hanem ahol valóban nagyobb a csoport és mindeneki előtt/mögött/mellett állnak, nincs értelme ennek, mert sokszor hülyébben néz ki egy félbevágott váll mint egy csukott szem vagy ásítás. (Lásd Los Vivancos plakát a metróban valami röhelyesen összevágva, egyiknek a füle, másiknak a válla, harmadiknak a nyaka hiányzik.)
-
gerilee
aktív tag
Gondolom az meg téged nem zavar, hogy vérbeli troll módjára azonnal rárepülsz a legapróbb hibára, teljes mértékben figyelmen kívül hagyva a fejlesztés előnyeit.
Ha valaha is csináltál volna csoportképet, tudnád, hogy minden képen van egy személy, aki pislog/ásít/böfög/lehajol/megfordul/stb. -
NoMagix
addikt
tyűű, a panorámát hamar összefűzte!
a csoportképes megoldás is jónak tűnik! -
dani993
senior tag
link? qr kód?
-
zsírsámán
senior tag
Gondolom az senkit em zavar, hogy az 5 képből összevágott eredményben van egy "törés" a hátérben, vagy épp az illető nyaka eltorzul...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest