Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mcwolf79

veterán

válasz Xaels #62 üzenetére

Pont erre találták ki a szuperállathiperbrutál csodafegyvert: LAGKOMPENZÁCIÓ :W :W :W
    Na annál nagyobb faxságot én még nem baxtam FPS-ben.
    Hát a csalók meg... Kb. 3 hete gondoltam tolok már egy kis AW multit. Komolyan minden 3-4 körben volt egy 50-1 K/D-s csodamanó. Hihető.
    Azért a konkurenciánál ilyet nem tapasztalni, és TD pályákon sem. Ott valahogy a AC-rendszer tudja valamennyire kezelni a dolgokat, de a COD... Szánalom :W Kukázni kellett volna már legalább 5 éve a szériát, és építeni egy vaci új rendszert, mert ez egy rakás fos.
    És még mielőtt valaki bepróbálkozna:

A Ghost kivételével a többibe elég sok multis órát toltam. Azt abbahagytam néhány nap után, annyira fos volt.

• ribizly

veterán

válasz Xaels #60 üzenetére

Nem védem a szériát, mert valóban az egyik legrosszabb dolog az a matchmaking rendszer, de nyilván ez az üzleti modell része (hiszen nem kell fenntartani dedikált szervereket minden részhez, csak egy irányítót, ami összeköti a host-okat), viszont ez minden esetben paraméterezhető volt (oké, a Ghosts-nál config fájlt kellett átírni), és finomhangoltan (max ping beállítása után) nagyon ritka volt a gond. Amúgy pont a Black Ops első és mostani részében dedikált szerverek (is) vannak.
    A grafikákra csak annyit tudok reagálni, hogy elsőre minden rész ugyanúgy néz ki (én is ezt kifogásoltam sokáig), mígnem egyszer elkezdtem multizni a CoD 4-től elkezdve. Amint végeztem egy résszel (max szint elérése), egyből mentem a következőre. Na úgy, hogy letoltam jónéhány órát egy résszel és beléptem a következőbe igencsak látszódott különbség. Itt most nem csak olyan különbségek vannak, hogy nagyobb felbontású textúrákat alkalmaznak, hanem komplett engine komponenseket is kicserélnek. A képek alapján csak annyi látszik, hogy ugyanúgy néz ki más textúrákkal és kicsit részletesebb.
    Persze akiknek eleve nem jön be ez a multis stílus az soha nem fogja ezt megérteni, de nekem (akinek alig van ideje egy-egy gyors lövölde party-ra), ettől nincs jobb kikapcsolódás, mert minden rész pont ugyanazt az élményt adja. :)

Új hozzászólás Aktív témák