Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
Az ARMA3 sajnos eddig kimaradt, de az valóban jó példája, hogy mit lehet alkotni, ha megfelelő mennyiségű erőforrást tolnak egy játék lefejlesztésére. Meg az is igaz, hogy a Far Cry 3/4 is minden tekintetben köröket ver erre, miközben jobban fut, szebb, komplexebb és monumentálisabb, mint bármelyik CoD. Ettől még nekem szórakoztató.
-
ribizly
veterán
Nem védem a szériát, mert valóban az egyik legrosszabb dolog az a matchmaking rendszer, de nyilván ez az üzleti modell része (hiszen nem kell fenntartani dedikált szervereket minden részhez, csak egy irányítót, ami összeköti a host-okat), viszont ez minden esetben paraméterezhető volt (oké, a Ghosts-nál config fájlt kellett átírni), és finomhangoltan (max ping beállítása után) nagyon ritka volt a gond. Amúgy pont a Black Ops első és mostani részében dedikált szerverek (is) vannak.
A grafikákra csak annyit tudok reagálni, hogy elsőre minden rész ugyanúgy néz ki (én is ezt kifogásoltam sokáig), mígnem egyszer elkezdtem multizni a CoD 4-től elkezdve. Amint végeztem egy résszel (max szint elérése), egyből mentem a következőre. Na úgy, hogy letoltam jónéhány órát egy résszel és beléptem a következőbe igencsak látszódott különbség. Itt most nem csak olyan különbségek vannak, hogy nagyobb felbontású textúrákat alkalmaznak, hanem komplett engine komponenseket is kicserélnek. A képek alapján csak annyi látszik, hogy ugyanúgy néz ki más textúrákkal és kicsit részletesebb.
Persze akiknek eleve nem jön be ez a multis stílus az soha nem fogja ezt megérteni, de nekem (akinek alig van ideje egy-egy gyors lövölde party-ra), ettől nincs jobb kikapcsolódás, mert minden rész pont ugyanazt az élményt adja. -
ribizly
veterán
Jó az írás (még akkor is, ha valóban nem tükrözi a pontszám azt amit a szerző leírt)! THX!
Más:
Azt tapasztalom, hogy 99%-ban azok húzzák le a játékot (és ez általában is igaz, persze a Call of Duty részek ebben kimagaslóan teljesítenek), akik csak letöltötték és vagy soha, vagy nagyon régen, vagy mással multiznak/multiztak (persze tisztelet a kivételnek). Kérdem én: Mégis mi alapján ítéltek meg egy játékot, amikor annak csak a töredékét ismeritek? Én nem azt mondom, hogy a világ legjobb játéka, de azért lehülyézni a fél világot csak azért, mert Nektek valaminek egy része nem tetszett, amit ingyen (jogtalanul) megnéztetek...elég csúnya dolog.
Piece!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Playstation5 (PS5) DualSense V2 Sterling Silver
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged