- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
válasz
BloodyEddie #86 üzenetére
a 2. kép nagyon ütős lett! Grat.
!
Amúgy ami pozitívum ebbe a multi beta-ba az az, hogy el lehet lőni az ellenfél végtagját, vagyis pl. shotival leszakíthatod a karját, ha úgy találod el, meg a gránát ketté szedi az embert (erről egyből a Ryan közlegény megmentése c. film jutott az eszembe).
-
Bluegene
addikt
válasz
BloodyEddie #67 üzenetére
azért 1-2X elmentem hírlapkihordónak, eléggé féltem az ún kaukázusi-aktól, akkora mint egy oroszlán és ugat
3 ilyennel nem találkoznék de 1gyel se, van ettől nagyobb is
finest: nincs igazad, lehet h színeket nem lát(legalábbis jelenlegi tudomány szerint), de attól még érzékelik a színeket(árnyalatból), ne úgy képzeld el h úgy látnak mint fekete fehér tévén
egyébként is ragadozó állat sokkal fejlettebbek az érzékszervei az embernél, és mivel ragadozó intelligenstény: a keleti fronton kutyákat is bevetettek, egyébként háborús könyvből olvastam(haborús veterán az író)
-
válasz
BloodyEddie #1 üzenetére
Ahogy már említették a képek. Saját képeket tegyél bele, ezeket meg vedd ki.
A cikk egyébként nem rossz.
-
Dani_kp
addikt
válasz
BloodyEddie #53 üzenetére
Tudom, én már annak örülök, hogy ha 70-80-as pingem van, mert többnyire 150-300 körül szokott lenni! De elvileg, ha lesznek majd magyar szerverek ott már újra normális 30-60-as pingek lesznek.
Én minden esetre várom a végleges cod5-ről is a logoutos írásod
.
-
cizoe
őstag
válasz
BloodyEddie #8 üzenetére
Igazából , mint bétáról nem lehet kimerítő tesztet írni igaz, akkor már értem, minek szántad.
Amúgy a véglegesnél majd kiderül, én a Cod részek single húzásától, a pörgéstől még sokat várok, remélem nem cseszik el. A környezet pedig pluszpont, Pacific Assault volt például a kedvenc MoH részem, nincs is jobb a dzsungelben bujkálásnál.Viszont akkor egy végleges verzió tesztet is várunk, kérdés akkor megmaradnak/megváltoznak-e az általad említett negatívumok.
-
redder
csendes tag
válasz
BloodyEddie #1 üzenetére
Jó kis írás, valóban jobban is ki lehetett volna dolgozni, de speciel amikor én játszom a multiplayerrel, akkor legkevésbé az érdekel, hogy mi hol hagy nyomot, a lényeg, hogy ne én haljak meg és ebben csak gátol, ha tul jól ki van dolgozva minden.
Viszont nekem is van egy negatív élményem és ez az egylövetű puska. Elég gyengére sikerült. Lőhetek 4-et is az emberbe, nem akar meghalni, de ledarál a puffogtatójával.. Azért ez COD 2-ben sokkal jobb volt. Remélem megoldják, vagy ha ők nem is talán valamelyik server olyan lesz, ami majd megoldja ezt a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- Google Pixel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged