Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bluegene

addikt

válasz finest #77 üzenetére

nem hinném h akkoriban kutyaiskolát alkalmaztak volna diplomás kutyaoktatókkal milliókért és chappin növelték volna, inkább összefogdostak pár vérszomjas kaukázusit néha odalöktek egy egy lerágott csontot, jól kiéheztetik, ütik verik és ráuszítják a német kommandora a sötétben, simán lehetett ilyen sok mindennel kisérleteztek

próbálj elrugaszkodni ettől a puhány korrupt demokráciától, akkor háború volt

• Bluegene

addikt

válasz finest #70 üzenetére

lelőni egy szabotázsakciót végző német kommandót a sötétben(erről olvastam, Sven Hassel: Kivégzőosztag, kedves kis könyv), kockázatos mert visszalőnek, ráadásul profik, de félvad kutyákat rájuk ereszteni jobb mert ha egyszer közel jutnak az ebek, már lőni nem tudnak mert egymást találnák el, tehát agyar vs kés maradt

lényeg nem azt mondtam h tömeges elterjedt dolog volt, de az oroszok kétségbeesésükben sok mindennel próbálkoztak, elképzelhető h elvétve ilyet is csináltak, sőt( a ruszkiknál olyan is volt h 2 ember kapott egy puskát, azt a másik megvárta míg az elsőt kilövik azt övé lett), nem értem miért drága a kutyák kiképzése, akkoriban sorkötelezettség volt, szinte semmibe nem került egy katona a felszerelésén és kaja adagján kívűl az államnak

• Bluegene

addikt

válasz BloodyEddie #67 üzenetére

azért 1-2X elmentem hírlapkihordónak, eléggé féltem az ún kaukázusi-aktól, akkora mint egy oroszlán és ugat

3 ilyennel nem találkoznék de 1gyel se, van ettől nagyobb is

finest: nincs igazad, lehet h színeket nem lát(legalábbis jelenlegi tudomány szerint), de attól még érzékelik a színeket(árnyalatból), ne úgy képzeld el h úgy látnak mint fekete fehér tévén
    egyébként is ragadozó állat sokkal fejlettebbek az érzékszervei az embernél, és mivel ragadozó intelligens

tény: a keleti fronton kutyákat is bevetettek, egyébként háborús könyvből olvastam(haborús veterán az író)

• Bluegene

addikt

Az egyetlen igazi újítás a kutyák, ezt jó ötletnek tartom, de akár ebbe is bele lehet kötni, mondjuk honnan tudja a kutya, hogy ki az ellenfél. azért ennyire nem buták az ebek, simán be lehet tanítani, a 2.vh-ban is alkalmaztak kutyákat az oroszok, brutális kaukázusiakat h széttépjék a németeket(valószínűleg egyenruha színét tanították be), pláne egy japót könnyű megkülönbözetni az amcsitól ;) szokszor éjszaka vetették be az erdőben, hisz az állatok jobban látnak, egy falkányi kaukázusi egész szakaszokat/kommandókat voltak képesek elintézni, nappal magányos kutyát hülyeség bevetni(ez életszerűtlen), de mit kezdesz éjszaka 20 óriási ebbel aki a torkodnak ugrik, még ha 8an is vagytok a szakaszban, félelmetes fegyver néha egy félvad kutyafalka a sötétben ;), pláne nem is lőttök mert egymást találnátok el, marad a kés de inkább a halál

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés