- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
válasz
BloodyEddie #86 üzenetére
a 2. kép nagyon ütős lett! Grat.
!
Amúgy ami pozitívum ebbe a multi beta-ba az az, hogy el lehet lőni az ellenfél végtagját, vagyis pl. shotival leszakíthatod a karját, ha úgy találod el, meg a gránát ketté szedi az embert (erről egyből a Ryan közlegény megmentése c. film jutott az eszembe).
-
Dani_kp
addikt
Megnéztem a kérdést amit írtál....hát teljes felesleges megkérdezni, mivel a kutyákat tömeges (?) számban a II. Világ Háborúba alkalmaztak. A mai világba szerintem a mentésen és a kutatáson kívül másra nem alkalmazzák meg persze házi állatként
!
Nem mindegy, h valami sokba kerül és hatékony, vagy sokba kerül és felesleges.
Teljes mértékben igazad van! De nem értem, hogy miért kerülne sokba a kutyák kiképzése, mert szerintem abban az időkben a lőszer, fegyver, tank....sokkal többe került, és miért nem voltak hatékonyak a kutyák? mert miután az ellenség közvetlen közelébe voltak az ebek onnantól kezdve szerintem meg volt pecsételve a katona sorsa.
De ez csak az én véleményem és elmélkedésem. -
Dani_kp
addikt
Szerintem túl drága a kutyák kiképzése ahhoz, h csoportosan nekilódítsák őket mondjuk az erdőnek vadászni.
A háború is drága volt
...többe került mint jó pár tucat kutya kiképzése, illetve ezek szerint éjszakai bevetéseknél jóval hatékonyabbak voltak a kutyák mintha pár embert küldtek volna, hogy lesből megöljék az ellen felelet...
-
Dani_kp
addikt
válasz
BloodyEddie #53 üzenetére
Tudom, én már annak örülök, hogy ha 70-80-as pingem van, mert többnyire 150-300 körül szokott lenni! De elvileg, ha lesznek majd magyar szerverek ott már újra normális 30-60-as pingek lesznek.
Én minden esetre várom a végleges cod5-ről is a logoutos írásod
.
-
Dani_kp
addikt
válasz
(Kolombusz) #44 üzenetére
Mondtam, hogy legyen neked igazad! De én továbbra is kétlem, hogy ez a szűk 2 hét alatt bármit is csinálnának a hanggal!
Továbbá még egy észrevétel a játékkal kapcsolatba, szintén hangot illetően! A gyors válaszoknál, pl. Yes, Sir.....itt egy újabb negatív tapasztalat, mivel a játékba csak kiírja a szöveget, de nem mondja! De remélem ez csak a béta verzióba van így!
-
Dani_kp
addikt
Az írás amúgy jó lett! De most valahogy nem bírom ki, hogy ne kössek itt is bele
...
Nagyobb gond a lag, ugyanis az eddigi 30-40 körüli átlag ping helyett inkább 70-80 volt a jellemző, ez vélhetően a béta hibája, és javítva lesz.
Ez nem a béta hibája, ez annak a "hibája" hogy még csak külföldi szerverek vannak, és a külföldi szervereken ennyi a ping!
A pályákat picit tovább tölti, a kutyákról nem lehet tudni, hogy épp melyik félhez tartoznak....
Ez nagyon egyszerűen meg lehet különböztetni! Ha az ellenfél küld kutyákat akkor az fekete (de azt nem tudom, hogy milyen fajtájú, talán pit bull...), de ha a te csapatodból küld valaki kutyát akkor az németjuhász! (gondolom )
Nagyjából ennyi a hozzáfűzni valóm!
-
Dani_kp
addikt
válasz
(Kolombusz) #11 üzenetére
A hangokat tuti megcsinálják, ez még a béta változat.
Ebbe bele kell, hogy kössek
.....a hivatalos oldal szerint november 11-én adják ki az USA-ba a játékot! addig van kb. 2 hét, szerinted addig az egész játékba (ami elvileg már kész van) kicserélik/javítják a hangot? Mert szerintem nem! De neked legyen igazad, mivel szerintem is katasztrofálisra sikerült!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Suzuki topik
- Asztalos klub
- Bestbuy játékok
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Windows 11
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest