- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
cizoe
őstag
Szvsz az a cod4 demo igencsak fasza volt. Óriási flow volt benne, nagyon magával ragadott. Persze tudom, hogy a gamerek 80%ának nem tetszett, de hát ízlések és pofonok.
(Amúgy épp azért írtam be az előzőt, mert tegnap láttam a bétát és ki si próbáltam pár perc erejéig, és hát na. )
-
cizoe
őstag
Ez a fejlesztőbrigád egy kukábavaló senkiházi banda. Infinity Ward! Ennyi. Hogy is bízhattak egy régen dicsőségesen ragyogó szériát egy Pókember szintű játékfejlesztő Treyarch gyökerekre.
Bocs, csak kitört belőlem, rossz látni, mi lett egy régi kedvenccel.
-
cizoe
őstag
válasz
(Kolombusz) #40 üzenetére
Arcade bullshit akkor is konzolon Fps-t tolni. Olyan mint az a Vakondos játék, mikr a nyuszit tilos eltalálni.. Vagymi.
-
cizoe
őstag
Szorri de ez egy Activision játék, és a Treyarch csinálja az Infinity Ward helyett. A 6-ot fogja megint az IW csinálni. Az Activision meg csak publisher, köze nincs a fejlesztéshe, minden COD-dal kapcsolatos jog az övék.
dying_star: Cod4ben is lőttek félholtan, hogy rohadnának meg. Multiban külön skillként kaptad bizonyos lvl után.
-
cizoe
őstag
válasz
~Ph'vEscha #19 üzenetére
Spore-t ne említsük egy kalap alatt. Maga nemében gigantikus munka, nem szabad úgy nézni rá mint ezekre. Igaz, én is többet vártam, egy végigjátszás után kuka lett a vége, de a maga nemében csodás munka.
-
cizoe
őstag
válasz
BloodyEddie #8 üzenetére
Igazából , mint bétáról nem lehet kimerítő tesztet írni igaz, akkor már értem, minek szántad.
Amúgy a véglegesnél majd kiderül, én a Cod részek single húzásától, a pörgéstől még sokat várok, remélem nem cseszik el. A környezet pedig pluszpont, Pacific Assault volt például a kedvenc MoH részem, nincs is jobb a dzsungelben bujkálásnál.Viszont akkor egy végleges verzió tesztet is várunk, kérdés akkor megmaradnak/megváltoznak-e az általad említett negatívumok.
-
cizoe
őstag
Amin javíthatnál: Gamepodra rakd, Képeket nagyítható képkóddal
[IMG:kisképurl][L:nagykép url][link][/L][/IMG]
, mondjuk 550pixel szélesre a kicsit. Saját ingame képeket én is hiányoltam.
Amúgy rendben van, jó kis írás, bár picit részletesebb/hosszabb lehetett volna. Szívesen olvastam volna többet a sztoriról is.
Üdv: cizoe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Le Mans Ultimate
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest