Hirdetés
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoroStar86
senior tag
Ja igen, a szoftver... Igazából a szoftveres része sosem foglalkoztatott túlságosan (kivéve az Xperia S-nél, ott nagyon pipa voltam a Sonyra), mert ha a gyári szoft nem volt ínyemre - márpedig többnyire nem volt
- ment föl a spéci kernel, főzött/slim/CM ROM, stb... Szerencsére szeretek mókolni a telefonokkal, nekem ez kihívás és szórakozás, de az átlag júzer szerintem nem ilyen, ő csak szeretne a tekintélyes summájáért egy smooth készüléket. És a mai hardverek mellet tényleg érthetetlen, hogy néhány csúcskészülék hogyan tud akadásokat produkálni... Ja, ez már nem saját tapasztalat, de azért sokan mondják...
-
CoroStar86
senior tag
Akkor néhány saját tapasztalat tőlem (persze csak ha megengeded...):
- Samsung Galaxy S - behalt a hangszóró (szerencsére pár ezer Ft-ért házilag meg tudtam oldani a cserét)
- Samsung G800 - behalt szalagkábel
- LG Optimus G - behalt kamera
- Sony Xperia Z3 Compact - behalt sztereó hangszóró
- Sony Xperia Z2 - folyton kieső, lötyögő USB-takaró lapocska
- Sony Xperia S - két használható szoftvere volt csupán, a legelső, amivel érkezett (GB !!!) és a legutolsó, ami kijött hozzá (JB). A kettő közötti időszakban egyszerűen nem volt rá normális szoftver, vagy bitang mód laggolt, vagy valami hibásan/egyáltalán nem működött benne.Mint látható, ezek csúcs/csúcs közeli telefonok voltak a maguk idejében, amikért vastagon 100 rongy feletti árakat perkáltam anno. Mindegyik készülék egy éven belül hibásodott meg (talán az LG-t leszámítva, az bírt másfél évet). Azért adtam ki ennyi pénzt a telefonokra, mert ekkora összegért elvártam volna, hogy a kávét is ágyba hozzák reggel. Ehhez képest házibarkács, kernel/szoftvercsere, szaladgálás a szervízbe, fórumok böngészése éjjeleken át. Én igenis várok egy olyan készülékre, amely szinte minden ízében tökéletes és a dolgokat elnézve úgy néz ki, meg is érkezik nemsokára. Nagyjából még emberi méret, nagyfelbontású kijelző, fém ház, első osztályú kamera, brutál audioélmény (amit a SGS Wolfon-chipje óta sajnos sehol nem tapasztaltam), tűrhető akksi és - bár ez objektív - szép kinézet. Mindig szimpatizáltam a HTC-vel, de valamiért sose mertem megtenni ezt a lépést. Ősszel meg fogom.
U.I.: a fenti felsorolásban azért nem szerepel Nokia, mert 15 év alatt egy Nokiám se volt...
-
CloakedWayne
tag
Jelenlegi mobilokban en eddig mindig "erolkodosebbnek" ereztem a vizhatlanok hangzasat. pl. Z3C van kozelben es annak is igy erzodik mintha, a hangnyomas be lenne rekesztve, a hatlap es az elolap luktet picit, a magasak nem tudnak olyan tisztak/hangosak lenni mint a regi M7-esemen.
Szoval ha tenyleg bevezetik mobilban is ezt az altalad emlitett JBL megoldast(nekem elkerulte eddig a figyelmem), akkor nincs kifogas: minden legyen vizhatlan, mert tenyleg nyaralason nagyon hasznos tud lenni.
En csak a sajat tapasztalati peldaimat irtam le:
- mono S6 vs. S7e
-stereo Z3C vs. M7Ezert feltetelezem, hogy ezt tartotta vissza HTC-t ettol, de akkor meg lehetne csinalni, csak meg nem lattuk mobilban, orultem volna neki, ha van a 10-esben nyilvan, talan jovore.
-
CloakedWayne
tag
De ezt nem ertitek, hogy amig a HTC Boomsound-ozik nem lesz vizallo... S7 is eszrevehetoen rosszabbul szol az S6-hoz kepest(pedig az sem egy nagy eresztes), pont emiatt a hidrofob suru halo miatt ami a hangszoron van pluszban, hogy vizallova tegye a lyukat.
Ugyanigy nem lesz Qi a femhaz miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Hobby elektronika
- Honda topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest