Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Semmi olyat nem hozott, ami nem volt meg korábban más készülékekben - ha valakinek nem tetszett a windóz-startmenüs kivitel vagy a billentyűzetes berry, ott volt pl a Symbian.
A 3g nélkül meg hajára kenheti a telefont az, aki tényleg használni is akarja - GPS-ügyben meg az első telóm kb 0. komolyabb bevetése az volt, hogy navigáljon el Frankfurtból Szegedre - anélkül, hogy venni kelljen még vastag tízezrekért (akkoriban a HUF még ért is valamit...) egy külön navi kütyüt. Ezenkívül folyamatosan geotaggeltem az utazós fotókat a telón rögzített gps log alapján, stb-stb. Erre nekem ne jöjjön egy agyonajnározott influenszer, hogy ez nekem nem kell, az én életem nem az övé. Lesz.rom a "felhasználóbarát" felületet, ha nap mint nap használt alapdolgokat hagytak ki belőle. És ezt folytatták a microSD-ellenességgel - f.sza, akkor hogy is mentsem át haver gopro-jából a búvárvideókat egy túrán, ahol fél nap rohangálás PC-t/laptopot találni?
#77: féltek a droidtól, mint utólag kiderült, jogosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyaralás topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Arc Raiders
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces képek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest