- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ETOM
addikt
Routerből milyen típust lenne jó vennem?
A yettel oldala ezt dobta a címemre: [kép]#5734makoss Hmm ez mondjuk már nem olyan szép, de igazából ami nekem van 6300Ft havonta és borzalmas ez is. Így ha már töredékét hozná annak amit fentebb mértem elfogadnám. Tavaly rákérdeztem mikor lesz optika. "2023" De mint láttam sok embernek ezt írták. Kételkedem..
-
ETOM
addikt
Ezen a vodás XXL csomagon én is elgondolkoztam.
Mostani netem egy ilyen trágya VDSL: [kép]
Mértem egyet telefonon vodás mobil netemmel dobott egy ilyen eredményt: [kép]4999 Ft a netért +TCL R228T WiFi router 27 990 Ft ezt tudnám számítógépen használni rendesen? Kétlem, hogy ne lenne jobb bármikor mint a mostani. Az még instabil is mellé 650kb/s-l tudok letölteni úgy nem szakad meg.
Meglepődtem a lefedettségi térképen még 5G is van itt. (persze ha jól láttam ez ennél nem számít) -
ETOM
addikt
válasz
Lajosnagy17 #5503 üzenetére
Megmondom az őszintén nem tudom. Szoktam látni erre felé az autójukat. Ez a vidanet nem lenne rossz a 200-s net is olcsóbb mint a mostani borzalom.
Rákérdeztem telekomnál 2023-t mondtak ide az optikára.. persze ez ígérgetés is lehet simán. Peresztegen már húztak optikát azt láttam a nyáron.
Nem tudom érdemes e még várni a csodára.
Új hozzászólás Aktív témák
lo "Kezdődhet az internet fejlesztés! Minimum 30 megabitet mindenkinek!" című bejegyzésben beszámoltam arról,...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest