- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilagyiv
senior tag
"Neked nem kell dolgoznod a monitor előtt ha ilyeneket írogatsz"
Ezen jót mosolyogtam!Napi munkámat tekintve acélszerkezet-tervezéssel foglalkozok, azon kívül meg hobbi videóvágás, dizájnkészítés (Corel). A tervezéshez két monitor sokkal jobb, mint egy - ez tapasztalat, mérettől függetlenül. 24"-os DELL monitorokon dolgozok, 1920x1200 felbontáson. Ha nagyobb lenne a kijelző, ez a felbontás már kevés lenne, vagyis el nem tudom képzelni hogyan lehet 40"-os tévén komoly munkát végezni. Van egyébként, és kipróbáltam. Eléggé erőltetett.
Visszatérve az eredeti témához, a 32" ekkora felbontással lehet hogy jó, de ebből kettő már nem fér el kényelmesen asztalon, és nem kényelmes használni sem (szerintem). Aztán lehet hogy tévedek.
-
szilagyiv
senior tag
Magánvélemény következik:
Szerintem túl sok 32" számítógépes felhasználásra - vagy messze kell ülni tőle és akkor meg a felbontásnak nincs értelme. Inkább több, kisebb monitor (pl: 2x24"). Egy ekkora monstrumnál már csak a fej,- szemforgatás is jelentős energia.De lehet hogy tévedek és tökjó... nem próbáltam még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FEJhallgatók
- Könyvajánló
- BestBuy topik
- Revolut
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
Hirdetés
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged