- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
Amit a második bekezdésben írtál, azzal 100%-ban egyetértek. Úgy látom mindketten használjuk a gépünket, akár egy kést vagy egy sarokcsiszolót vagy mittudomén... Ezt a trendiséget pont lesz@rom én is.
A mélységélességes részt annyival árnyalnám, hogy a szenzor méretétől és a tárgy távolságától is függ, és ilyen kicsi szenzorokkal csak akkor lehet optikailag elmosni, ha nagyon közelre fókuszálsz. Egy 4 méterre lévő portré mögött sajnos minden túl éles lesz. A gyártók a dslr szintű elmosást akarják leutánozni, ami önmagában becsülendő törekvés, de helyén kell kezelni.
-
<Adamsky>
nagyúr
Alapvetően egyetértek veled (tényleg ijesztő irányba tart a mobilipar "fejlődése"). Az egy lencsés "bokeh" megvalósításának szerintem fizikai határai vannak (ahogy a ténylegesen, több lépcsőben állítható blendének is). Szóval ezt vagy nem lehet megcsinálni, vagy bazi drága lenne ... szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- Google Pixel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest