- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
S-eye
senior tag
Elég jó lett. Ha nem lesz elég jó a Moto One Power, akkor lehet erre váltok.
-
dzsi23
addikt
válasz
Viktor0610 #46 üzenetére
Nekem néha jól jön a zoom az A1-ben, szerintem ebben is hasznosabb lenne ilyesmi.
(#47) PowerBuldog:
Igen, ezért is írtam, amit írtam. -
-
-
-
mi mix 2s : 12 MP, f/1.8, 1/2.55", 1.4µm, 4-axis OIS, dual pixel PDAF
12 MP, f/2.4, 1/3.4", 1.0µm, AF, 2x optical zoomMi8 : 12 MP, f/1.8, 1/2.55", 1.4µm, 4-axis OIS, dual pixel PDAF
12 MP, f/2.4, 56mm, 1/3.4", 1.0µm, AF, 2x optical zoomPoco: 12 MP, f/1.9, 1/2.55", 1.4µm, dual pixel PDAF
5 MP, f/2.0, 1.12µm, depth sensorNekem nem tűnik jobbnak, de te vagy a főokos itt...
-
nuke7
veterán
vajon jár hozzá személyzet is, aki kezeli..?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
kvojnovics #12 üzenetére
Ja, az NFC nagy mínusz (mármint, ha nem lesz).
... és a méret. A 7+ cm-es telefonok sajnos nálam már nem játszanak. Ja, és a notch ... egyelőre nincs az az ár, amiért el tudnám viselni. -
-
-
Tyrel
őstag
Hát ha ezt az EUStock tényleg elhozza augusztus végén, sztem gyorsabban fog túlterheléstől összeomlani a weboldaluk mint ahogy a zsírozott villám hasít az égen...
A cucc neve mondjuk ritka idióta, de ha ez a legnagyobb baja...
(végül is van még lejjebb, igaz Doogee?) -
-
namegin
tag
A telefon külmérete: 155.5 x 75.3 x 8.8 mm. A vonzó tudása dacára ez a készülék sajnos számomra telefonként kezelhetetlen tepsi. Tabletem meg már van kettő is.
-
ghiottone
nagyúr
Az aksi és a karbon hátlap tetszik. Kíváncsi leszek az itteni árakra.
-
válasz
Barthezz2 #28 üzenetére
Marketing
Plusz a Xiaomi modellek között elég nehéz volna a Mi8 és a Mix2s körül helyet szorítani neki. Illetve az USA piac miatt pedig új modell kellett.
Én vevő leszek rá, habár én is inkább Xiaomi néven venném, de jó árban, 4000-es aksis 845-ös modell nem nagyon van.
-
Mans20
addikt
Nem rossz kamerában sem [link] Mondjuk az élekből és színekből visszavehettek volna.
-
-
rackalew
tag
Tök jó áron van a telefon és nagyon erős a hardvere, de sajnos nem tudom elfogadni a notch-ot. Ez se az én telefonom lesz.
-
Nekem csak egy kérdésem van: ezek most ugyan úgy mindenhol jelen lesznek, mint maga a Xiaomi? Nem úgy volt, hogy Amerika only lesz a Pocophone?
pusszycat:
Nem, csak ahonnan majd te is keg tudod venni, ott 160k lesz, nem 120. Na az megy majd le 130-ra.. -
PowerBuldog
veterán
EUStock hó végére írta a Pocophone-t is, hogy érkezik. Kíváncsi leszek nagyon az árazására.
-
Upo
addikt
válasz
Rinocerosz #15 üzenetére
Hivatalosan be lett jelentve hogy 5% haszonnal nyomják, elvileg annyi.
-
válasz
Rinocerosz #15 üzenetére
Pici haszon, viszont a marketingértéke jelentős
Nekem bejön, a notch véleményes, és az infrát hiányolom. De összességében nagyon tuti
-
Obyboy
addikt
Rendesen alávágott a konkurencia árainak... Ha szabadon rootolhatóvá teszik mint a OnePlus akkor mégnagyobb siker lesz.
-
törölt tag
Kíváncsi lennék, hogy ennek az olcsó húsnak mennyire híg a leve...
-
Bossyy
tag
Valóban durva árak. Már a Mi Mix 2S is nagyon olcsó a SD 845 rendszerchippel, de ez még annak is jócskán alámegy árban. Biztató a cég növekedése, csak nehogy kidurranjon egyszer a lufi, hiszen én még azt is el tudom képzelni, hogy buknak is ilyen ár mellett minden egyes eladott darabon.
Meglátjuk....most minden estre egyértelműen Best Buy terméknek ígérkezik. -
Az f/1.9 kicsit csalódást keltő, de ezen az áron...
-
Minden okés, de a 12+5 mp-el kamera az vicc egy csúcskészülékbe a közép és belépő kategóriába is ez a kamera megy most náluk... A notch meg nézőpont kérdése nekem nem kellene, még ha van is benne egy infravörös szenzor... egyébként szuper az árazás főleg a 8/256-os, amit gb-ről kis időn után 110-115 közül lehet venni... kíváncsi vagyok milyen a nem teljesen miui...
-
Ennyiért jó vételnek ígérkezik sokak számára! Nekem mondjuk nem kéne.
-
szkaroly
senior tag
Igazán nem értem minek vannak az ilyen hírek, nálunk úgyis sokkal drágább lesz, már ha lesz.
-
Rothmanakos
tag
Instant get!
-
vottokar
senior tag
És ezt hogy tudják ennyiért?
Bár ha elér hozzánk valaha is, gondolom erre még jócskán rájön a sarc...
-
Charx
senior tag
NFC?
-
fattyu
veterán
Egye fene. lenyelem a notchot is. ez a konfig ennyiért. elég erős
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Xiaomi almárkájaként egyértelmű volt, hogy jó áron érkezik a Snapdragon 845-ös csúcsmodell, de még így is meg tudtunk lepődni.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EA Sports WRC '23
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One mobilszolgáltatások
- Formula-1
- Tempest Rising teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- További aktív témák...
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest