Hirdetés
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
Új hozzászólás Aktív témák
-
endre3
újonc
Bocsi! Valóban félreérthető voltam, Pontosan egy 9 Ah-ás motor akkut töltöttem. A töltő ctek 3.8 ebben nincs recond mód. Szinten tartásnál úgy értettem az impulzus töltést, hogy 80mA- el tölt, de nem folyamatosan, hanem szakaszosan. A leírásban tévesen 0.8A ír ebben a helyzetben. A többi lépésben folyamatosan növeli- csökkenti a feszültséget- áramot. Autó akkunál nem mértem. Csináltam egy áramszünetet is, de utána elölről kezdi a töltést. Nem tudom, hogy 9. napon van egy áramszünet, gondolom újra meg kell várni a 10 napot, hogy továbblépjen. Az utolsó impulzus töltésnél az auto xs ki-be kapcsolt. Elérte a 14.4V-ot, leállította a töltést, majd 12.8V-nál újraindult. Itt nem tudom mit csinál, gondolom hogy valami hasonlót. Köszönöm, hogy pontosítottál, nem szerettem volna bárkit félreinformálni. Mégegyszer bocsi, és köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Összefoglaló, topiknyitó, updateEz egy blognak indult kis írás volt ami elég nagy látogatottságnak örved még most...
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- UH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
- OH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 32/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest