- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
fusion33
csendes tag
Nincs mert nem mentettem a könyvjelzőbe, nem sokat írt azt angolul ami nem gond elolvastam, letöltöttem a képet és azóta nem találom. A CTEK töltőmbe azt szeretem a Lidl -es töltőmmel ellentétben, hogy nem gond neki az áramszünet, nem kell ránézni ami egy teleltetett akkumulátornál fontos szempont mivel azt nem tölti a generátor.
Nekem a számítógép szünetmentes tápegységről üzemel a TV-vel együtt, amikor átkattan és vissza olyan néha mint egy időjárásjelző, ha a szomszéd megyében vihar van akkor is kattan vagyis akkumulátorra vált de ez csak 1 másodperc. Túlfeszültség még soha nem volt, mindig alacsony feszültség miatt váltott át.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Összefoglaló, topiknyitó, updateEz egy blognak indult kis írás volt ami elég nagy látogatottságnak örved még most...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest