Hirdetés
- Liectroux N7S-U - nem tudom hol, de takarítok
- Íme az új Android Auto!
- Továbbfejleszti a Tecno a Universal Tone-t
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Hivatalos képanyagon a Xiaomi 15 Ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
"Szerintem logikusan feltételeztem, hogy használod a funkciót, mert azt írtad, hogy nem is tudtad, hohy hiányzik ez a funkció a nyers droidból, de így már nem is kell."
Azt nem tudtam, hogy a vegytiszta Droid-ba nincs benne, mivel nem használok vegytiszta Droid-ot.
Ettől még tudom mit tud a telefonom, akkor is ha nem használom. Nem azért tudom, mert kikapcsoláskor az alábbi panel ugrik fel, hiszen a telefonom a megadott időben, este automatikusan kikapcsol és reggel, a megadott időben automatikusan bekapcsol, hanem azért, mert illik ismerni a mobilt és funkcióit, amit az ember vesz magának.
"Az ingerült választ nem értem, nem ellened irányult, egészen a most idézett kommentig nem derült ki a topikból, hogy neked is dzsunka kínaid van, ha rosszul esett akkor elnézést nem akartam a lelkedbe gázolni, de a válaszod alapján sajnos sikerült. Őszintén sajnálom."
Bocs, nem voltam ingerült, nem is szántam annak, csak a kapott stílusban válaszoltam. Egész pontosan tudod, hogy Kínai telefonokat használok, mivel minden nap látod a hozzászólásaim. Már csak azért is tudtad, mert kimondottan nekem címezted és elég egyértelmű a fogalmazás.
"Na akkor még azt magyarázd el azért, hogy miért fontos, hogy tudja ezt a funciót a telefonod, ha egyszer nem használod. Nekem nem fontos, hogy tudjon a készülékem egy olyan funkciót, amit nem használok..."
Nem mondtam sehol, hogy nekem ez fontos funkció.Akkor most mindent kiveséztünk, remélem nincs továbbra se harag.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Szinte hihetetlen, de a vegytiszta Androidból évek óta hiányzik ez a fontos lehetőség a bekapcsoló gomb hosszú lenyomása után.