Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fejvadi

nagyúr

válasz joey04 #100 üzenetére

"Szerintem logikusan feltételeztem, hogy használod a funkciót, mert azt írtad, hogy nem is tudtad, hohy hiányzik ez a funkció a nyers droidból, de így már nem is kell."

Azt nem tudtam, hogy a vegytiszta Droid-ba nincs benne, mivel nem használok vegytiszta Droid-ot.
    Ettől még tudom mit tud a telefonom, akkor is ha nem használom. Nem azért tudom, mert kikapcsoláskor az alábbi panel ugrik fel, hiszen a telefonom a megadott időben, este automatikusan kikapcsol és reggel, a megadott időben automatikusan bekapcsol, hanem azért, mert illik ismerni a mobilt és funkcióit, amit az ember vesz magának.

"Az ingerült választ nem értem, nem ellened irányult, egészen a most idézett kommentig nem derült ki a topikból, hogy neked is dzsunka kínaid van, ha rosszul esett akkor elnézést nem akartam a lelkedbe gázolni, de a válaszod alapján sajnos sikerült. Őszintén sajnálom."
    Bocs, nem voltam ingerült, nem is szántam annak, csak a kapott stílusban válaszoltam. Egész pontosan tudod, hogy Kínai telefonokat használok, mivel minden nap látod a hozzászólásaim. Már csak azért is tudtad, mert kimondottan nekem címezted és elég egyértelmű a fogalmazás.

"Na akkor még azt magyarázd el azért, hogy miért fontos, hogy tudja ezt a funciót a telefonod, ha egyszer nem használod. Nekem nem fontos, hogy tudjon a készülékem egy olyan funkciót, amit nem használok..."
    Nem mondtam sehol, hogy nekem ez fontos funkció.

Akkor most mindent kiveséztünk, remélem nincs továbbra se harag. :) :R

• RaveForce

veterán

válasz joey04 #100 üzenetére

dzsunka kínaid van, ha rosszul esett akkor elnézést nem akartam a lelkedbe gázolni, de a válaszod alapján sajnos sikerült. Őszintén sajnálom.

rejtett íróniát vélek felfedezni ;] :DDD

Új hozzászólás Aktív témák