Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
Hat lenyegeben en nem ezt mondtam es nem is ilyen szempontbol közelitettem meg a dolgot..es az nem is 8 szazalék hanem sokszor csak 2 szazalek, ezert mondtam de ezen a vonalon nem kell tovab menni mert nem ez volt a cél. Csak annyit mondtam hogy a jatektesztek alapjan közel ugyanaz a teljesitmenye mint a hd 6970-nek es emiatt akkor kb hasonlo gpu erőről beszélhetünk és nekem még az is kerdeses hogy miert is hatrany az ha nem teljes sebességen eri el azt 2 gb memoriat a 650 ti Boost, mert viszont ha tenyleg visszafogja hogy nem teljes sebessegen eri el a memoriat mint pl a 6970 es akkor még az is feltételezhetö hogy erösebb az uj nvidia gpuja ha még igy kvázi lefojtva is kb hozza ugyanazt a teljesitmenyt. Mindez abbol indult ki hogy vki szerint minek a 2gb mert ht fullhd nal meg afelett kifullad, erre vetettem én fel hogy ha 6970es szinten teljesit full hd felett is akkor nehezen képzelhetö el hogy a vga kifullad.
Bizonyos roszul optimalizalt jatekok mellett meg minden vga keves és kifullad ...meg a Titanon is van ami epp csak elvezhetö minöseget ad...ami elég nevetséges , azon az áron már elvarhato lenne hogy minden maxon menjen fullhd felett
-
Sinesol
veterán
válasz
#65675776 #70 üzenetére
Ertem hogy teljes sebességgel éri el a memoriat de ez akk megsem jelent különbseget ugy tünik mivel a teszteknél minden felbontason még 2560*1600nál is alig 2-8 szazalekkal erösebb a hd 6970 amit igy kb egyszinten vehetünk vele, tehat ez alapjan vélem azt hogy akkor elvileg itt is böven jo lehet a 2gb memoria mert a gpu biztosan nem fullad ki. Marmint a teszt vagyis a gyakorlat eddig ezt mutatja.Nem vagyok hozzaertö es csak azt látom hogy ugyanazt a teljesitmenyt hozza megha mas is a memoria sebessége/ felépitese..akkor ez most hogy lehet?
-
Sinesol
veterán
válasz
Desmond74 #15 üzenetére
Mi az hogy miert kell 2gb ram...lol
meg hogy elverzik a gpu-ja, ha megnezed a techpowerupos linkelt tesztet akk lathatod hogy kb minden felbontason a hd 6970/7850 körül alakul a teljesitmenye hat akkor a 6970re minek kellett 2 giga ram..talán az is elvézett..ugyanmar ha fogalmad sincs a teljesitmenyeröl akk hanyagold inkabb a trollkodást
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Napelem
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest