Új hozzászólás Aktív témák
-
Csápájev
őstag
válasz
Metacska #1435 üzenetére
Eustock jó még,de ott csak vállalkozások vásárolhatnak és most várják a telefonok beérkezését.
Turbadoról én is jókat hallottam,de ennek némileg ellentmond saját tapasztalatom.
most akartam Note 9S-t venni, megrendeltem, oké,kész, rendelés szám ennyi és ennyi,DE nem jött megerősítő email.
Írok nekik, erre az a válasz jött,hogy nincs raktáron nem is tudják megmondani egyáltalán mi van raktáron,mert rendszerhiba miatt nem látják a készleteket.
Ez kb két hete volt, a mai napig ez a helyzetÚgyhogy az is egy fura cég
-
Csápájev
őstag
válasz
Metacska #1433 üzenetére
Nem. A hivatalos forrásból származó Xiaomi telefonokra 2 év teljes körű jótállás érvényes.
pl itt: https://xiaomi.hu/
(Érdemes azért mindenhol megnézni, pl Aquacomputer csak 1 évet ad rá.)
Magyarországon a waytech szervizeli.
Ez nem ugyanaz,mint mikor a lacigsm vállal rá lacigsm garanciát. -
Faby
senior tag
-
Faby
senior tag
válasz
Metacska #1422 üzenetére
Sajna a beszerzési helyhez nem tudok tippet adni, de akárholis nézed ki, még a vásárlás előtt kérdezz rá a cégnévre szóló számla és a garancia kapcsolatára.
Van olyan bolt, ahol a kiírt árak csak magánszemélyeknek érvényesek, a céges vásárlásoknál jóval vaskosabban fog a ceruza (praktikusan a 27% ÁFÁval több), illetve van, ahol céges vásárlásnál mások, sokkal rosszabbak a garanciális feltételek, olvastam már olyat is, hogy céges számlával 1 hónap garanciát vállaltak. Ennek alapvetően az az oka, hogy a cég nem minősül fogyasztónak, így az általános fogyasztóvédelmi szabályok ilyen vásárlásra nem vonatkoznak, illetve más szabályok vannak, pl bizonyítás terhe megfordul.
Ettől függetlenül, simán lehet, hogy nem tesznek különbséget céges és magán vásárlás között, de mindenképpen rá kell kérdezni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest