Hirdetés
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
meridaharcos
senior tag
-
balazs1022
őstag
Szerintem nincs korlátozás. Elvileg pont H jobban testreszabható. Bár pontosan én sem tudom, mert nekem is először van xiaomim. Meg addig egy másik telefont használok, amig a bootloader nyitásra várok.
Ha nincs root, akkor működik minden banki app. Ha van root akkor meg ott a Magisk -> Hideg rooting.
Twrp-bol meg Orange Fox a javasolt. (Ne kérdezd miért)
Végleges twrp: adb-be:
1. fastboot devices
2. fastboot flash recovery orangefox.twrp
3. fastboot reboot recoIdeiglenes twrp: adb-be:
1. fastboot devices
2. fastboot boot recovery orangefox.twrp -
Klown
aktív tag
Egy dolog nem világos: mikor újraindítod ADB után TWRP-vel, s fel kell mégegyszer installálni a twrp.img-t hogy fixen megmaradjon, akkor ez az .img fájl hogy kerül oda? Látni fogja a gép, mint cserélhető meghajtót automatikusan?
Találtam egy használható videót, de sajnos ott is látom, hogy szenved a srác vele, hogy lássa a gépe a telefon storage-t.https://www.youtube.com/watch?v=0DiHa66_amk
Üdv: Klown
Új hozzászólás Aktív témák
ma 120 Hz-es panel, vadi új chipset és sokrétű kameraszett 100 ezer forint alatt – csak az 5G hiányzik az ár/érték trónhoz.
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest