- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Ha a dual kamera két kölönböző látószöget ad, akkor is megmaradhat a mű DOF mód. Ehhez képest a két azonos látószög egyszerűen pazarlás, nem látszik az a valódi előnye példaul a Huawei megoldásának, ami miatt inkább azt választanám mondjuk egy 28mm + 50mm felállás helyett.
Amúgy meg dolgozom is fényképezőgéppel, meg fotózok csak saját kedvtelésre is. Nem hiszem, hogy akarom a szarul kivágott, szarul renderelt mű DOF-ot nézni még akkor sem ha csak saját célra megy a fotó. Fejlődjön még, aztán szóba állok talán ezzel a funkcióval is.
-
kiezTe90
senior tag
+1
Én is így vagyok vele. Nem vagyok profi fotóművész, tökéletesen megteszi a telefon képe. Akinek meg nem, tényleg ott a rendes fényképezőgép aminek volt egy jópár évtizede ide fejlődni. Ez még mobilokon gyerekcipő.Szabcsizz:
Ha kijönne egy mobil ami vékony, akkor miért vékony, ha vastag akkor miért vastag, ha 3000mah akku akkor miért nem 4000 stb... Soha nem lesz jó semmi, itt sok embernek saját gyártású mobilja van, ami maga a tökéletesség...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Napelem
- Yettel topik
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest