Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Ha a dual kamera két kölönböző látószöget ad, akkor is megmaradhat a mű DOF mód. Ehhez képest a két azonos látószög egyszerűen pazarlás, nem látszik az a valódi előnye példaul a Huawei megoldásának, ami miatt inkább azt választanám mondjuk egy 28mm + 50mm felállás helyett.
Amúgy meg dolgozom is fényképezőgéppel, meg fotózok csak saját kedvtelésre is. Nem hiszem, hogy akarom a szarul kivágott, szarul renderelt mű DOF-ot nézni még akkor sem ha csak saját célra megy a fotó. Fejlődjön még, aztán szóba állok talán ezzel a funkcióval is.
-
kiezTe90
senior tag
+1
Én is így vagyok vele. Nem vagyok profi fotóművész, tökéletesen megteszi a telefon képe. Akinek meg nem, tényleg ott a rendes fényképezőgép aminek volt egy jópár évtizede ide fejlődni. Ez még mobilokon gyerekcipő.Szabcsizz:
Ha kijönne egy mobil ami vékony, akkor miért vékony, ha vastag akkor miért vastag, ha 3000mah akku akkor miért nem 4000 stb... Soha nem lesz jó semmi, itt sok embernek saját gyártású mobilja van, ami maga a tökéletesség...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest