- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Teljes harci díszben várhatók az Oppo csúcsmodelljei
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
válasz
Stauffenberg #36 üzenetére
Shyciii hozzászólásából az jött le, hogy megpróbálja megmagyarázni miért jobb az amúgy rosszabb...
Más gyártók jobban használták ki a dupla kamerát. Itt 2 kamerát arra használnak, hogy versenybe tudjon szállni mások alap kameráival, ameddig a többiek plusz funkciót adnak a második kamera segítségével..
-
Shyciii
veterán
válasz
Stauffenberg #33 üzenetére
Nézőpont kérdése. Mást meg a nagy látószög nem izgat (pl engem sem. ettől még nem lesz szebb a fotót), mert úgyis torzít, és az f/2,5 vagy 2,8 ki mit használ is igen gyenge minőséget produkál, vagyis mindjárt rosszabb a kép, max kicsiben néz ki jól. A Huawei megoldásának lényegét meg ahogy nézem nem érted. Ott nem az a lényeg hogy feketre-fehérben fotózzal (az csak plusz), hanem hogy nem ideális fényviszonyok esetén több részletet tudjon adni (persze ha a szoftver nem ba..za el, mint egyes verziójú romok esetén...), ugyanis nagyobb az érzékenysége a második lencsének, nagyobb dinamikára képes, mint ami a színes lencsének van. Az más kérdés, hogy egy lencséből is meg lehet oldani, ha valaki abból egy bazi jó 1,7-eset rak bele, viszont a Huawei megoldása a gyengébb 2,2-esből is igen szép eredményekre képes ezzel a megoldással.
-
Pjotr
senior tag
válasz
Stauffenberg #15 üzenetére
Hagyjuk már ezt itt,
én szeretem a bokeh módot Honor 8-on. Nyilván lesz még jobb is, de teljesen jól elvagyok vele. Nem hiányzik a tükrös Nikon, ami ugyan szebb képet csinált, de mindenhova nem vittem a terjedelem miatt és akkor meg minek... Azért jók ezek a mobilos kamerák nagyon is, aki meg dolgozni fog a fényképezővel, nem ezt használja A4 nyomtatásra.
-
beccyboy
aktív tag
válasz
Ez alapján nekem úgy tűnik, hogy inkább a látószöggel fognak variálni. Legalábbis mintha a középen lévő képrészlet egy zoomolt rész lenne.
-
buvartacsko
addikt
válasz
"Eddig talán az Apple meg az LG értette meg egyedül, hogy mire jó a dupla kamera. Mindkettő más látószöget ad a második kamerával. Az Apple megközelítése a telének nevezett második kamerával (valójában "csak" ekv. 56mm) tetszik a legjobban."
ezért biztos megkapod majd hogy milyen elvakult apple fanboy vagy.
-
moleculez
veterán
válasz
Stauffenberg #7 üzenetére
P9-en is kb használhatatlan, viszont a monochrome szenzor tényleg jobb, mintha a csak lesavarnàm a színesről a szaturációt.
-
Boda81
csendes tag
válasz
Stauffenberg #7 üzenetére
+1
Ràadàsùl ez telefonokban mèg nagyon ùj funkciò ahoz h tökèletes legyen.
Szèp is lenne ha mindjàrt minde tökèletes lenne, akkor mi ùjat tudnànak mindìg mutatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Battlefield 6
- Nyaralás topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Goddess of Victory:Nikke
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Formula-1
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3717
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Update 10.08. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest