- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumk1
addikt
Na, elindult.
-
Janaboy
veterán
Egyetértek veled, de az is lehet, hogy a nagy gyártók nem láttak fantáziát benne és egyszerűen lepattintották őket..és ilyenkor mindig az jut eszembe, amikor az emberek írják, hogy hol van az innováció a nagy gyártók részéről..
Szerintem egy ilyen óra kivitelezéséhez ma már minden adott..MeGabee: Valóban! Amúgy a Kairosnak alapvetően vannak jó ötletei, de úgy látom, hogy a kivitelezés már nem megy olyan jól..lásd Kairos Watch, de ott van ez a T-band is..
-
Kékes525
félisten
Okos ötletnek tartom, ha sokáig tudják tartani a kompatibilitást az újabb fejlettebb modulokkal.
-
Cathulhu
addikt
Egy ujabb nagyot igero kickstarter, miert is nem lepodok meg. Aztan eltelik par ev, es lesz ebbol is egy project Ara (ertem ezalatt, hogy nagy igeretek, nagy szavak, semmi kezzelfoghato, csak a folyamatos halogatas, pedig oda egy google is beallt).
Nem mondom, hogy az otlet hulyeseg, mert alapvetoen jo, de ne egy toke nelkuli kickstarteres csapat igerje mar azt par render alapjan, hogy majd ok megvaltjak a vilagot. Samsung vagy akar a Huawei mutatna be, ahol tenylegesen van R&D kapacitas is hozza, akkor en is maskepp allnek hozza. Addig is azt mondom ez is egy tipikus semmitmondo kickstarteres lehuzas. -
Fejvadi
nagyúr
Érdekes megoldás.
-
Janaboy
veterán
Mas is probalja kihasznalni, csak mashogy..es meg a kedvenc orarol se kell lemondani..
Kairos t-band -
troviko
senior tag
Óra - akksi - akksi - akksi - akksi - akksi - akksi - akksi - akksi. Így talán kibírna 3 napot is.
Szerk: látom megelőztek -
Parallaxis
addikt
Miért nem tud jönni egy olyan okosóra aminek ilyen a kinézete, van normális üzemideje (sok nap), Android Wear-es és normális áron van....?
Itt egyetlen ponttal van baj, az Android Wear-el, az agyonüti a normális üzemidőt.
Válaszd a Gear S2-t majd, az normálisan néz ki, 4-5 nap az üzemideje és jól használható, igaz Tizen alapú.
(A jelenlegi Gear 2-met sem cserélném le egyetlen Android Wear-es cuccra sem.) -
ablack
senior tag
Milyen kijelző lesz benne?
-
hallerlaller
addikt
válasz
borbastomi #19 üzenetére
Én csak akksi modulokkal raknám tele, vajon úgy mennyi ideig bírja egy töltéssel?
-
BlackDevil
aktív tag
Nagyon tetszik, de azt hiszem ilyenem nem lesz még vagy 20 évig..
Szerintem is az üzemidő fontosabb lenne, de ahhoz új technológia kellene aksi téren... Ami most van az nagyon gyenge! -
csongi
veterán
válasz
Quasi_modo #4 üzenetére
Mifelénk még nem haltak ki
, de az utolsó mohikánok vannak már csak meg.
-
creation
senior tag
Ha megnézitek az óráról szóló többi videót, akkor látható, hogy az általatok "hiányolt" funkció is benne van a palettában.
-
Mono25
csendes tag
Tetszik az ötlet, megy úgy általában az okosórák. Viszont az üzemidővel szerintem is kéne valamit kezdeni. Az meg külön jó, hogy több rendszerrel kompatibilis egy eszköz.
-
tomatos
aktív tag
válasz
hallerlaller #13 üzenetére
Én is erre gondoltam először
Szíj mint picike akksi
-
hallerlaller
addikt
Akkor lenne jó, ha plusz akksi modulok lennének a szíjban.
-
creation
senior tag
Kicsit mint phoneblocks
Mondjuk azt ha jól tudom a gugli vette meg... Ennek vajh mi lesz a sorsa?
-
fornettisuti
veterán
nagy piros pont a dizajnert
-
MeGabee
senior tag
Nem tűnik rossz ötletnek,várom mit hoznak ki belőle.
A Google kicsit belehúzhatna a Project Ara-ba,azt is nagyon várom már.
-
Paul119
addikt
már az okos óra is egy nagy baromság ez meg egyenesen f...ság
-
DaveJr
őstag
válasz
Quasi_modo #4 üzenetére
Okosóráshoz
-
atike
nagyúr
Miért nem tud jönni egy olyan okosóra aminek ilyen a kinézete, van normális üzemideje (sok nap), Android Wear-es és normális áron van....?
Nem érzem azt, hogy a modularitás lesz a kulcs a megváltáshoz.
Szerintem a legtöbb embernek bőven elég lenne a két első pont.... Öröm a pulzusmérés is, király, hogy NFC, dejó, hogy mindent bisz-basz van benne.... De akkor is. Csak az alapok kellenének előbb szerintem.
És persze normális ár...
Amúgy nem rossz koncepció.
-
hito
nagyúr
Órába ujjlenyomatolvasó...nehéz erre már szavakat találni
-
DaveJr
őstag
Azért kíváncsi vagyok mennyire tudják majd kivitelezni a szemek közötti csatlakozást. Mozgás, izzadtság...elég sok tényezőt kell figyelembe venni.
Ötletnek nem rossz. Várom majd a fejleményeket. Bár sajnos a fém szíj miatt amúgy se neveznék be egy ilyenre -
csongi
veterán
Pont ideje volt észrevenni, hogy a szíj teljesen kihasználatlan volt.
Vajon otthon is elvégezhető a szíj variálása, vagy ehhez óráshoz kell vinni?mm89: Szerintem csak az első két-két tag fog hardvert tartalmazni, az mindenkinek kell felnőtt méretben, mindegy milyen vastag a csukló.
-
mm89
őstag
Érdekes, de ha valakinek vékonyabb csukólja van akkor kevesebb modult tud összetákolni magának...
A vékonyabb pénztárcáról nem is beszélve
Új hozzászólás Aktív témák
ma Október 13-tól a Kickstarteren debütál az az új okoskütyü, ami a hordható eszközök új világát hozhatja el, az eszköz ráadásul iOS-sel és Androiddal is együttműködne.
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Gitáros topic
- Automata kávégépek
- Parfüm topik
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest