Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kodaka
csendes tag
válasz
icezozo #28815 üzenetére
"Középkeretet kijelzővel" az akkumulátor fedlapja és az azalatt lévő műanyag borítás sértetlen.
Coc@s
Első kérdésre a válasz. Mert még nem találtam
Másodikra meg. Két telefonom volt. Egy Z10-es és egy sima 5-ös iPhone. De most én kérdenék vissza. Honnan jöttél rá, hogy a képek iPhone-nal készültek? -
Kodaka
csendes tag
STL100-1 és STL100-2 háza között van különbség? Mármint beletudnám helyezni egy STL100-2-es alaplapját egy STL100-1-es házába?
-
Kodaka
csendes tag
Hmmm valaki elmagyarázná jó szájbarágósan, hogy miként lehet android-os alkalmazást telepíteni BlackBerry-re. Mert olvastam több helyen is, hogy lehet, de még most sem jöttem rá a mikéntjére....
-
Kodaka
csendes tag
Hellóka mindenki
A következő érdekelne mivel annyira nem olvastam vissza a fórumot. Tehát szeretném leváltani a mostani WP7-es Omnia M-met. És mivel nem vagyok egy Android párti az iPhone-t meg egy csöppet túlárazotnak gondolom és mivel az egyedüli WP8-as készülék amit meg vennék jelenleg nem kapni meg a Telekomnál így a BlackBerry az egyedüli ami az igényeimet kielégíti. Mint az igényes külsejével mint pedig tudását tekintve.
Viszont ugye van egy Z30-as és Z10-es. Kérdés melyik a jobb? Továbbá többször is arra lettem figyelmes olvasván a korábbi post-okat, hogy a Z10-nél van valami akku probléma. Ez csak az LTE nélkülinél tapasztalható vagy az LTE-s készülékben is benne van-e ez a hiba, esetleg a Z30-ba is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A BlackBerry legújabb készülékén debütál a kor igényeinek megfelelő BlackBerry 10 operációs rendszer, mely ütősre sikerült.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- VoLTE/VoWiFi
- Akciókamerák
- Villanyszerelés
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest