Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kodaka
csendes tag
Hellóka mindenki
A következő érdekelne mivel annyira nem olvastam vissza a fórumot. Tehát szeretném leváltani a mostani WP7-es Omnia M-met. És mivel nem vagyok egy Android párti az iPhone-t meg egy csöppet túlárazotnak gondolom és mivel az egyedüli WP8-as készülék amit meg vennék jelenleg nem kapni meg a Telekomnál így a BlackBerry az egyedüli ami az igényeimet kielégíti. Mint az igényes külsejével mint pedig tudását tekintve.
Viszont ugye van egy Z30-as és Z10-es. Kérdés melyik a jobb? Továbbá többször is arra lettem figyelmes olvasván a korábbi post-okat, hogy a Z10-nél van valami akku probléma. Ez csak az LTE nélkülinél tapasztalható vagy az LTE-s készülékben is benne van-e ez a hiba, esetleg a Z30-ba is? -
Kodaka
csendes tag
Hmmm valaki elmagyarázná jó szájbarágósan, hogy miként lehet android-os alkalmazást telepíteni BlackBerry-re. Mert olvastam több helyen is, hogy lehet, de még most sem jöttem rá a mikéntjére....
-
Kodaka
csendes tag
STL100-1 és STL100-2 háza között van különbség? Mármint beletudnám helyezni egy STL100-2-es alaplapját egy STL100-1-es házába?
[ Szerkesztve ]
-
Kodaka
csendes tag
válasz icezozo #28815 üzenetére
"Középkeretet kijelzővel" az akkumulátor fedlapja és az azalatt lévő műanyag borítás sértetlen.
Coc@s
Első kérdésre a válasz. Mert még nem találtam
Másodikra meg. Két telefonom volt. Egy Z10-es és egy sima 5-ös iPhone. De most én kérdenék vissza. Honnan jöttél rá, hogy a képek iPhone-nal készültek?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest