Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gthomma
senior tag
válasz
Nikitaa7
üzenetére
A gyári böngésző sajnos ilyen hulladék... ha nincs engedélyezve az adatkapcsolat mobil hálózaton akkor hiába a wifi. Miközben az appworld meg a youtube működik így is.
Több érdekesség is csökkenti a felhasználói élményt ennél a készüléknél. HTC Sensation-om adta meg magát, pénzem nem nagyon volt, de hulladékot nem akartam venni, találtam olcsón egy nagyon szép állapotú 9800-at,
Megvettem, meg is bántam.
Telepítek valamit az appworld-ről és a legtöbb esetben a készülék újraindítását kéri... visszajöttek a win95-ös emlékek, amikor szinte egy jobbklikk után megkérdezte a win95 hogy újrainduljon-e.
Azért is bosszantó mert az újraindítás lassú mint a csiga.
Android után olyan érzés használni mintha visszatértem volna a középkorba. -
Nikitaa7
tag
Sziasztok!
Hozzám került egy használt bb 9800.
Hogy lehet az, hogy wifi-vel nem akar működni az internet?
A saját, jelszóval levédett wifi-t használnám, ami másik telefonnal működik.Illetve van rajta egy viber, de nem igazán ismeri fel a sim kártyán lévő kapcsolataimat...
Köszönöm a válaszokat!
-
momo80
csendes tag
Tudna valaki segíteni abban,hogy hogyan lehet lezárni a telefont (ha egyáltalán lehet) mikor bluetooth-al a headset-et használom? Régi buta samsungnál volt olyan, hogy csak jelszó beírása után lehetett tárcsázni. a BB-nél nem sikerül találnom semmi ilyet,és folyton felhívok valakit, ha a headset-en véletlenül megnyomódik a gomb a zsebemben.

-
Raider 01
aktív tag
Sziasztok!
Felraktam egy új szoftvert,de nem nagyon tetszett,ezért az eggyel régebbi verziót rakom vissza és minden ok,de a vissza állításnál megáll,ill a mem kártyámról azt írja hogy hobás,de tegnap még semmi baja nem volt.
Valakinek ötlet? -
CragON
aktív tag
Sziasztok!
Torch-ról hogy tudom leszedni a telefon névjegyzékeket? Csv formátumba le lehet?
Google névjegyzékbe szeretném átrakni... -
Raider 01
aktív tag
válasz
lezerpiramis
üzenetére
Igen.
-
Raider 01
aktív tag
válasz
lezerpiramis
üzenetére
Újra csatlakozás a JVM környezethez.
Ott kiírja hogy nem tud csatlakozni. -
Raider 01
aktív tag
válasz
lezerpiramis
üzenetére
Azzal próbáltam,de folyamatosan újra indul!

-
Raider 01
aktív tag
Sziasztok.
9800-án szoftver friss közben volt egy sikeres system reboot-om.
Azóta csak a piros led villog.
Lehet valami megoldás?
Előre is köszönöm! -
Titi76
aktív tag
Sziasztok. Tudna nekem valaki itt segíteni ROM-olással kapcsolatban? Kollégám kapott egy ilyen csodát, és a legújabb, legjobb, legfrissebb ROMot kellene rápattintanom. A jelenlegi nem igazán teljes értékű...
Ja és abszolút nem értek a BB-hez. Bocs!
-
venduro
csendes tag
Üdv! Eladnám a témában forgó masinát Tmobilos dobozos garis 3 hónapost.
0670/452 8803 -
blt.62
őstag
Van egy Nokia N8-m,független,fekete,karcmentes,elakarom cserélni egy ilyen mobilra. 65ezer ft. A fizetős email-t ha nem használom akkor síma mobilként nem éri meg megvenni?
szeretnék egy nagyon jól össze rakott,csuszkás mobilt,mint a Nokia N86 volt annak idején. Egyébként fogadja és zárja a hívásokat a fel-le csuszkálás? -
Lopottmotor
tag
Sziasztok!
Nagyon kezdő vagyok ebben a témában. Sose volt még BlackBerry-m. Sikerülne egyhez jó áron hozzá jutni külföldről, csak nincs benne magyar nyelv. Házilag ez megoldható?
-
föccer
nagyúr
-
dokee78
félisten
Manapság azonban egy alapszintű BlackBerry account pár ezer forintot kóstál
Nem értek,hozzá,ezért kérdezem ez a Blackberry account mit jelent? -
kristof83
aktív tag
A használóktól kérdeznèm, hogy van-e lehetőség megosztani a netet wifi-vel?
Az iPhone4-emet cserélném le egy 9800-asra, viszont a telefonról osztom meg a netet a wifi-s iPad-omnak.
Illetve a store-ról le lehet letölteni a google maps-et?
Köszönöm a választ! -
mitabrev
csendes tag
Nagyon gondolkodom egy ilyen telefonon, mert amelett, hogy tudja, amire szükségem van, nem kell állandóan töltőre dugdosnom, amiből már igencsak elegem van

Egyetlen kérdésem lenne, hogy a GPS milyen benne? Igaz, hogy állandó internet-kapcsolat kell hozzá és offilne nem működik? Ha igen, ez milyen adatforgalmat jelent?
Előre is kösz! -
sipi723
tag
Sziasztok!
eladó a laptopom és cserében érte ajánlottak fel egy ilyen 9800 Torch-t. nem tartanám meg, eladnám, szerintetek mennyit lehet érte kérni? piros, független, és töltő van (csak) hozzá -
vitomi24
tag
Aki akar skype-olni vagy msn-ezni az IM+ nevu program letoltese utan menni fog.Bar nem ingyenes

-
vitomi24
tag
válasz
nyafnyaf
üzenetére
Semmi bajuk nincs.Max kicsit tul arazott,de majd lemegy.
Az egy csomo elado?!csak ketto.
En Htc Desire-t csereltem Torch-ra,es elegedett vagyok.Kijelzo lehetne jobb,es talan az internet keresoje.Nexus s-el is probalkoztam evvel 1 idoben,de e mellett dontottem es nem bantam meg.Ha programokat akarsz letoltogetni,felejsd el.Android es az Apple is jobb ebben. -
boxfan
tag
Eladó 9800-ás Torch-om!
Itthoni,szeptemberi,garis,gyárilag független.Hibátlan állapotú,tokban tartott,fóliás.Minden papírjával,tartozékaival,dobozában.448-as magyar rom van rajta.boxfan@freemail.hu -
ArSeTh
csendes tag
elado zsiruj torch ha erdekel valakit priv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
- Xiaomi Redmi Note 14 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest