- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Írták többen, hogy ne a magyarországi árakból induljunk ki, mert ez nagyon kis piac a gyártónak.
Most néztem az amazon.co.uk-n az árat, 560 font (kb. 240e). Szóval kb. mint itthon. Mielőtt elkezdenénk moralizálni azon, hogy de ott sokkal többet keresnek az emberek, hozzáteszem, hogy pl. a szifon 6s 500 és 530 font között van, tehát az egyik legsikeresebb gyártó legújabb készüléke konkrétan olcsóbb. Ehhez hozzá kell tenni, hogy az Apple-nél közismerten a telefonon van a legnagyobb profit.
Én ebből azt rakom össze, hogy ha egy apple szintű cégnél az ennél kisebb vételáron akkora profit van, hogy ez adja a legnagyobb profitot a vállalaton belül, akkor a BB talán egy kicsit túllőtt a célon kapzsiságban, amikor ennek az árát belőtte többre, mint amennyire a pénzügyileg egyik legsikeresebb IT vállalat legnagyobb profitú termékét árazta hasonló kategóriában. Emellett még azt is megkockáztatom, hogy mind kutatásfejlesztésre, mind marketingre többet költ az Apple, ezért még annak a gyanúja is felmerülhet, hogy nagyobb költséggel dolgoznak, mint a BB, tehát BB oldalon könnyen lehet, hogy még nagyobb a profit a készüléken.
Az előző vállalatvezetésnek is voltak dolgai, amiket egyszerűen nem tudtam hova tenni, de az új vezetés is tud, ahogy elnézem.
Árban szerintem egyszerűen túllőttek a célon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G7 - i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest