- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- TKSTAR TK905
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ceftriaxone
aktív tag
Olvastam, hát szomorú.
Mondjuk fél éve, amikor vettem is kb. úgy néztem rá, hogy ez többé-kevésbé már inkább egy stabil "android-fork ", mármint felhasználói, és nem műszaki értelemben.
Mondjuk a Passport jól elvan az androidos appokkal,- a többségük nálam az Amazonaszból, vagy a Gugli Játékraktárból van.
Mivel jövőre még biztosan jön ki frissítés, és vélhetően évekig támogatott marad, nem hiszem hogy ez engem, mint felhasználót igazán érint. (legalábbis remélem ).
Ha jól értem-úgyis kijavítotok, ha nem - a BB Worldből eddig letöltött, meglevő alkalmazások továbbra is működni fognak.
De sajnos az kb. biztos, a következő telefonom más OS lesz-egyszerűen mert nem lesz már BB10 (legalábbis valószínűleg.
)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kanadaiak útlevéllel megegyező méretű, billentyűzetes újdonsága az elmúlt hónapok egyik leginkább formabontó készüléke, melyben hasznos funkciók debütálnak.
- Milyen autót vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest