Új hozzászólás Aktív témák
-
BigManus
addikt
válasz
turbulencia8 #238 üzenetére
Ok, köszönöm!
-
BigManus
addikt
válasz
turbulencia8 #236 üzenetére
Z10? Nem itt megy a Leap topic?
-
nimrood
csendes tag
válasz
turbulencia8 #218 üzenetére
Mar eleg sok videot megneztem a leaprol es a z30rol is. Szep a z30, nagyon is, de most q10-em van aminek ugyanolyan a hatlapja es valami mast akarok. A leap egyszerusege meg nagyon megfogott. Az amoleddel kulonosebb problemam nincs, elvagyok vele...szoval nem ez a fő szempont ami a z30 ellen szól. A leap felé az húz, hogy újabb, frissebb es nekem nagyon tetszik ez a leegyszerusitett design, ami lehet h furcsa mert sokan pont a kulso amit a leappel kapcsban lehuznak. Engem csak az erdekel h vannak-e a leapnel felmerult tipushibak, mint mondjuk a q10nel a doubletype (ami mondjuk 10.3.2re eltunt)?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
turbulencia8 #215 üzenetére
Ezt alairom en is...Z10-rol valtottam Leap-re, de a Z30 jobb lett volna.
-
csusza`
senior tag
válasz
turbulencia8 #212 üzenetére
Szia!
Köszönöm! A Passportot a mérete miatt vetettem el eleve...
Akkor viszont ez a dolog erősen gondolkodásra késztet, mert a Google-dolgok nekem eléggé fontosak.
Jogosan merülhet fel bennetek a kérdés, hogy akkor miért nem veszek droidot, de előző hozzászólásomban már említettem, hogy nem igazán van minőségi készülék 80-100.000 Ft alatt, aminek a szoftveres támogatottsága szerintem hosszú távon megoldott... A másik, hogy a droid logol mindent, ebből nekem elegem van... -
papatyitibor
csendes tag
válasz
turbulencia8 #130 üzenetére
Ez így igaz. A Leap sem lenne rossz, még ezzel a vacak hardverrel sem, mivel a használati értékét nem nagyon befolyásolja, de tényleg egy modernebb hardvert kellett volna bele tenni. Így csupán annyi értelme van, hogy a Z10 tulajok, akik nagyobb kijelzőre, és jobb akku üzemidőre vágynak cseréljenek. Ezzel az árral más platformoktól átpártolni nem nagyon fognak a felhasználók. Olvasva a hozzászólásokat, igazat kell, hogy agyjak nekik. Chen nem értem mit művel. Ugyan azokat a hibákat követi el, mint elődei, akik miatt ide jutott a BB. A Passport volt ez egyedüli értelmes telefon. A Classic tudom, hogy jó, de kb. az is 60eFt-ért lenne igazán vonzó. El kellene már dönteniük, hogy kiszállnak-e a telefon bizniszből (Én nagyon sajnálnám), vagy küzdenek. Ehhez pedig eladható vonzó termékek kellenének. Lehetett volna ez a Leap, de hát a nyitó ára gáz, márpedig ezt veszik figyelembe a tesztelők, és nem azt az árat, amibe fél év múlva kerül. Gondoljunk csak bele, hogy a Z10 milyen sikeres is lehetett volna....
Épp ezért is szemezek a Passport-tal. Az lenne az egyedüli előrelépés. -
akosxyz
senior tag
válasz
turbulencia8 #130 üzenetére
Én azt várom, hogy az a Slider kijöjjön. és hogy arra hogy reagál majd a nagyérdemű.
Amiket eddig írtak róla az eléggé meggyőző. Remélem sikerül nekik végre kicsit talpra állni. Le kéne tenniük egy olyan telefont is amit visznek mint a cukrot, hogy kijussanak ebből a helyzetből. Ha az megvan akkor lehet innovatívoskodni és piacra dobni kevésbé tömegtelefonokat.
Nekem mondjuk pont ezért tetszik a Q10 (amit most leváltottam,mert kipróbálom a Z10-et) és a Classic, mert egyedi, és a gombok miatt végre megint úgy érzi az ember, hogy egy telefon van nálaAkármennyire is szeretem a BB-t, úgy vélem, ez a Leap nem volt jó döntés. De majd az év további részében meglátjuk mit tudnak felmutatni.
u.i.:
Az egyik nap láttam először élőben egy Classicot és szerintem baromi jól néz ki. -
agyarka
aktív tag
válasz
turbulencia8 #97 üzenetére
A kisebb képernyő kevesebbet zabál.
-
zyzz
tag
válasz
turbulencia8 #59 üzenetére
Én ténylegesen használom a gmail füleit (promotion, etc) --> nekem nem megoldás, hogy küldjek mindent spambe. Számomra akkor lenne használható, ha ugyanebben a felosztásban jelennének meg a HUB-ban is a leveleim. Így kénytelen vagyok böngészőből gmailezni (2015!).
Melyik média lassú? A 2 éves privát androidomhoz képest jóval lassabb pl: honlapok betöltése, videó lejátszások indítása, fotózás -
icezozo
addikt
válasz
turbulencia8 #65 üzenetére
amihez terveztek ahhoz eleg!
max. az ara lehet kerdes....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Háztartási gépek
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest