- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akosxyz
senior tag
válasz
TheBikerider #163 üzenetére
Mindegyik telefon jó valakinek. Nekem pl a BB fekszik a legjobban, van akinek az IOS, és van akinek a WP.
Azok meg akik képesek egy Apple bolt előtt aludni,azoknak meg csak gratulálni tudokNa nekik ha oda szarna az Apple a küszöbre azt is megennék. Szóval az ilyeneknek a véleményét jobb nem meghallgatni.
Sajnos ezt a frissítést elrontotta a BB,de remélem most már észbe kapnak, mert azt nem engedhetik meg maguknak, hogy még több vásárlót veszítsenek.
Igen, a Passporttal együtt ki kellett volna adni egy teljes érintőpaneles zászlóshajót is. Majd remélem ennek is eljön az ideje.
-
akosxyz
senior tag
Érdekes lesz ez a slider. Az emberek többsége az oldalra csúszkát preferálná. Hogy aztán erre mit lép a BlackBerry az már kérdéses.
Értem én, hogy egyediek és innovatívak akarnak lenni, de azért eladni is el kéne tudni a készülékeket. Az OS baromi jó, már csak fel kéne ébredni és csinálni egy olyan telefont is amit sokan megvesznek. És ha ez megvan akkor mellette lehet kiadni olyanokat mint a PP.
-
akosxyz
senior tag
válasz
TheBikerider #144 üzenetére
Na igen, van akinek ez a hw nem elég és az kénytelen váltani BlackBerry-ről.
Én azt nem szeretem, hogy az Apple ha szarik is az is innovatív meg forradalmi...
Innovatív a PP is. Én komolyan azt szeretném, hogy az alma is csináljon egy qwerty-s telefont. Kíváncsi lennék az hogy fogyna.Akárhogy fejtegetjük, ez az irány nem menti meg a kanadaiakat, szóval sürgősen ki kell találniuk valamit. Remélem sikerül nekik, mert nem szeretném, hogy felvásárolják őket.
-
akosxyz
senior tag
válasz
ctvagyok #141 üzenetére
Jómagam is egyetértek azzal, hogy az Apple-nek a marketingje a jó. Anno Jobs megmondta - "Menővé kell tenni az Apple-t". És megcsinálták. Azért veszik meg,mert attól érzik, hogy valakik lesznek, hogy menők. Sokan ezért,mert lássuk be, nem azért, mert olyan ütős HW van alatta... Droid már messze van az Apple-től, mégis rekordokat dönt az iPhone.
Ha az almás vállalat adna ki egy Leap-et, akkor az is fogyna, mint limonádé a nyári tökrohasztó melegben. Csak a BB-nek nincs olyan marketingje.
-
akosxyz
senior tag
válasz
turbulencia8 #130 üzenetére
Én azt várom, hogy az a Slider kijöjjön. és hogy arra hogy reagál majd a nagyérdemű.
Amiket eddig írtak róla az eléggé meggyőző. Remélem sikerül nekik végre kicsit talpra állni. Le kéne tenniük egy olyan telefont is amit visznek mint a cukrot, hogy kijussanak ebből a helyzetből. Ha az megvan akkor lehet innovatívoskodni és piacra dobni kevésbé tömegtelefonokat.
Nekem mondjuk pont ezért tetszik a Q10 (amit most leváltottam,mert kipróbálom a Z10-et) és a Classic, mert egyedi, és a gombok miatt végre megint úgy érzi az ember, hogy egy telefon van nálaAkármennyire is szeretem a BB-t, úgy vélem, ez a Leap nem volt jó döntés. De majd az év további részében meglátjuk mit tudnak felmutatni.
u.i.:
Az egyik nap láttam először élőben egy Classicot és szerintem baromi jól néz ki. -
akosxyz
senior tag
Én azért váltottam, mert én a telefonom kommunikálásra használom, és ebben verhetetlen a BlackBerry
Mellesleg elegem lett a droid 2663738 magjából, ami mégis megakad, az ios szimplán hanyatlik Jobs halála óta (de ez hangsúlyozom az én véleményem). Így lett egy Q10, amit imádtam, aztán most egy z10et nyúzok, ez is remekül szuperál nálam
Majd egy Classic-ra beruházok, ha kicsit olcsóbb lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest