- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vannak vérfanok,akik odáig meg vissza vannak az adott készüléküktől.Engem nem érdekel egyik sem.Nem állok-ülök-fekszem Apple megjelenés előtt a bolt előtt,de más márka sem hoz lázba.Teszek rá,hogy melyik a jobb mások szerint.
Nekem a forma és használhatóság fontos és a BB Z10 pont az volt.Rengeteg WP,ios,android után a BB nagyon megfogott.Nem értem miért nem fejlesztenek?Kiadták a passportot erős hardverrel,szuper telefon,de nekem nem tetszik a forma és a méret.Ugyanezt egy full érintősbe miért nem csinálják meg?Biztosan kell a fizikai billentyűzet is,de a másik hétköznapi vonalon is kellene fejleszteniük.A piac ezt diktálja.
Engem is elveszített,mint vásárlót,használót és rajtam kívül még nagyon sok embert.
Reménykedek azért,hogy előrukkolnak valamivel,ami visszacsábít hozzájuk.Az Apple,a Samsung,meg jól csinálja,amit csinál,mégha ez sokaknak nem tetszik.Ővék a piac és ezt el kell fogadni és baromira nem érdekel,hogy mindenki lesz@rozza a másét.Jókat röhögök,amikor ölre mennek a fanok,hogy az enyém jobb,mint a tiéd.
-
malor
aktív tag
Ők nem mennek szembe a piaccal és a BB-nek sem kellene.
Ugye van ez a "slider" koncepció. Az ötlet jó, ha oldalra csúszkás lenne, de minden jel arra mutat, hogy nem az lesz. Még így is szembe akarnak menni a piaccal, a saját piacukon. Ez a Leap is ilyen érzést kelt. Néha elgondolkodtató, hogy direkt teszi-e tönkre a management a céget, mert ennyire ostobák nem lehetnek.
Van egy jó OS (már évek óta!), de nem akarnak hozzá eladható termék(eke)t gyártani. Pedig szerintem az az egyszerűbb. Ki érti ezt!
-
malor
aktív tag
-
+1
Mentségemre,hogy nekem azért van rájfónom
,mert telítődöm a többitől.
Nem menősködés miatt.De így hogy legyen BB-m?
BB z10-zem is volt és szerettem.Ha egy normálisat csináltak volna,akkor megint az lenne és nem Apple.Ez a leap egy nagy...hogyismondjam.... Inkább z10 formát vinnék tovább erős hardverrel,akkor dobnám az i6-tot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xbox Series X|S
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Automata kávégépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25Ultra 12/512GB Titanium Black Gari 2028.02.03 Samsung webáruház
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest