Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Látnok
aktív tag
Lehet, viszont az, hogy van biztonsági frissítés (melynek tartalmai jelentős részben tudhatók akár magyar akár külföldi online oldalakról pl.: BerryBlog, Crackberry, stb..) bizonyosan pozitívabb, mint az, hogy nincs frissítés.
Persze kinek mi a fontos.... én pl bankolok a telefonomról, nekem fontos..... -
Látnok
aktív tag
válasz
Crafter32 #87 üzenetére
Illetve tudtommal van olyan programelem is, mely csak a BB készülékkel elérhető, de a HUB+-al nem.
(#89) velosolex:
Reméljük nem. főleg mert ez nem egy rossz készülék, illetve más oldalak teszterei szerint nem az. És bár korábban Te írtad, hogy ez a készülék nem ér 130 eFt-ot sem, azért tudjuk, hogy 130 eFt-ért nem kapsz olyan készüléket, ami ezt tudná hardveresen, és szoftveresen. Ugyanis azt is figyelembe kell venni, hogy a BB adja ki legelőször a biztonsági frissítéseket az androidos telefonjaira... Márpedig ezt kevés sokak által preferált kínai csoda tudja.
-
Látnok
aktív tag
válasz
Balathruin #38 üzenetére
ez érdekes. elég régóta használom a BB billentyűzetét, és szerintem a legjobb mind a virtuális, mind a fizikai qwertz tekintetében. Ráadásul az én tapasztalatom szerint igen gyorsan tanul..
Új hozzászólás Aktív témák
ma A BB legújabb készüléke valóban csúcskategóriás, ami a BlackBerry Launcher funkcionalitásának is köszönhető. Ám sürgős szoftverfrissítést kérünk!
- Villanyszerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Horgász topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Háztartási gépek
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest