- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercel
senior tag
válasz
Ceftriaxone #91 üzenetére
Szia!
Nekem is Z10-em van és hát igen - mivel napi 8-10 órát megy a munkám miatt gyakorlatilag vezetékes telefon, feltöltött másik akku és/vagy töltő, de lagalább kábel nélkül el sem indulok.
És valóban, jogos a felsorolt készülékek jobban (bár nem kifejezetten jól!) bírják.
Én viszont gonosz de korrekt módon általánosítottam, ráadásul bár nem emeltem ki de én főleg az "új" andoridos szériára gondoltam.
Ott viszont sajnos megáll a dolog, mert a PRIV sem bír ki egy izmos napot, a DTEK 50 és most látszik, hogy a DTEK 60 sem.Amúgy istenigazából drukkolok neki és ha egyszer android lesz akkor mindenképpen maradok a BB vonalon, de végtelenül bosszant ez a féloldalas hozzáállás.
Azért nem olyan nehéz kipipálni az összes fontos tételt egy mobil esetében 2016-ban és most már nem is igazán pénz kérdés - lásd az általam egyébként kifejezetten utált "occó" csájnafonok világát..
Az RGB led is egy tipikusan hülye BlackBerry-s húzás - a Berrysek imádták - erre már a harmadik telefonról hagyják le pedig van vagy 2 forint..Most abba már bele se megyek, hogy kommunikációban és tettlegesen is borzasztó ahogy a BB10-es ügyfeleikkel is bánnak.
Szóval értük morgok nem ellenük.
-
totron
addikt
válasz
Ceftriaxone #91 üzenetére
Ezzel csak az a gond, hogy aki a csekély energiaidejű modellekkel szerezte napi tapasztalainak nagy részét, amikbe lássuk be, nem volt túl nehéz belenyúlni az idők során, akkor az ivódik bele, az marad meg benne, fan vagy sem, hogy szenvedős, sovány a történet, az a pár darab meg pont akkora szám, hogy a szabályt erősítő kivételeknek tekinthessük.
Biztonsági kiadások: soha senki nem lát bele (nyilván de, de akik ezzel érvelnek, rendszerint nem), hogy mikben állnak ezek a frissítések, mit kerültünk el vele, mekkora relevanciája is van a valóságot és a felhasználási szokásokat tekintve. Ameddig ez egy nagy homály, addig bullshit is, függetlenül a kiadások időpontjától, azok viszonyától egyéb gyártók kiadásaihoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- E-roller topik
- Bluetooth hangszórók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asztalos klub
- Battlefield 7
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest