Hirdetés
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- Jövő héten mutatkozik be a Honor Power
- Itt a részletes One UI 7 frissítési ütemterv
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
Nem is arra gondoltam, hogy rögtön, de szépen lassan évek alatt, ahogy terjed a win8 is, úgy fogják felismerni, nem rossz ha átjárható az asztali és a mobil OS.
Ettől függetlenül én azt mondom, hogy a bb10 akár sikeres is lehet! (főleg ha a várhatóan prémiumáras készülékekhez végre nem kell havi díjat fizetni, hogy használhassa az ember a BIS-t)Ezt a készüléket amúgy én se venném meg, ille3tve egy esetben, ha "csak" telefonra lenne szükségem és mellette email, meg sok pötyögés.
Netezni egyszerűen kicsi ez a képernyő, ráadásul nekem fontos appok hiányoznak a bb appworld-ből.
Ami tényleg nagyon szimpatikus az az üzemidő!
Sajnos a mostani telefonom lassan egy napot se bír ki...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Több éve várunk a 8520 utódjára, mely nagy nehezen meg is érkezett hozzánk, de sajnos nem úgy árazták, mint egy belépőszintű készüléket.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- AM 4 Lapok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest