- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
Nem is arra gondoltam, hogy rögtön, de szépen lassan évek alatt, ahogy terjed a win8 is, úgy fogják felismerni, nem rossz ha átjárható az asztali és a mobil OS.
Ettől függetlenül én azt mondom, hogy a bb10 akár sikeres is lehet! (főleg ha a várhatóan prémiumáras készülékekhez végre nem kell havi díjat fizetni, hogy használhassa az ember a BIS-t)Ezt a készüléket amúgy én se venném meg, ille3tve egy esetben, ha "csak" telefonra lenne szükségem és mellette email, meg sok pötyögés.
Netezni egyszerűen kicsi ez a képernyő, ráadásul nekem fontos appok hiányoznak a bb appworld-ből.
Ami tényleg nagyon szimpatikus az az üzemidő!
Sajnos a mostani telefonom lassan egy napot se bír ki...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Több éve várunk a 8520 utódjára, mely nagy nehezen meg is érkezett hozzánk, de sajnos nem úgy árazták, mint egy belépőszintű készüléket.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest