Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Nem azzal van a gondom, hogy a Curve, vagy általában a BB minden okostelefonnál jobb hangminőségű, ezt készséggel elhiszem neked, hanem hogy a töménytelen rosszabb okostelefon közül valamiért kiemelsz egy csoportot, mégpedig OS alapján. Még egyszer: Nem én emeltem ki OS alapján, hanem te. Én csak azt szerettem volna megtudni, miért. Nem értem, ezzel miért forgattam ki a mondanivalód (éppen azt kértem, hogy fejtsd ki), de mivel "meguntad" a magyarázkodást, inkább hagyjuk ennyiben.
-
erdoke
titán
Nyilván a WM2003-mal kell ma hasonlítgatni. WM5 már alatt szó se volt arról, hogy minden készülék ilyesmit produkálna.
Egyébként én nem azt mondtam, hogy hardvertől vagy szoftvertől függene kizárólag, hanem azt, hogy nem OS specifikus, legalábbis úgy, ahogy te írtad (WM = szar hang), biztosan nem.Kb. olyan,mintha azt írnád a tesztben, hogy lehet BT sztereó fülesen zenét hallgatni, ellentétben az iPhone-nal. Igen, volt (van?) olyan iPhone. Akkor már általánosságban is kijelenthető?
Felőlem Bog is válaszolhat, ha gond van azzal,amit írtam...
-
erdoke
titán
"Telefonálás közben a hangminőség kiváló, a BlackBerry ezen a téren egész egyszerűen kifogástalan, a Windows Mobile alapú készülékeknél sokkal de sokkal jobban teljesít."
Ez nyilván nem OS-től, hanem készüléktől függ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Házimozi haladó szinten
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen routert?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest