- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Kategorizáljuk hát az okostelefonokat, te hogy tennéd? Én OS alapján: Windows Mobile, Symbian S60, BlackBerry, iPhone, Android. Ha hangminőséget akarunk társítani a dologhoz, könnyű dolgunk van, miért ne társítanánk hát: az iPhone-ok ugyanazt a hardvert használják, Androidból kevés van itthon (és azok is egy gyártótól), tehát nagyjából megegyeznek, az S60-ban a Nokiának "hála" hatalmas a szórás (tehát nem lehet általánosítani), a BlackBerry-k terén állítólag nincs nagy szórás, az elmondottak szerint kivétel nélkül kiválók, amit a Curve kapcsán én is alá tudok támasztani. A Windowsos készülékek véleményem szerint legjobb esetben is a középkategóriát képviselik, de a legpocsékabb hangminőségű készülékek is a WM alapúakból kerülnek ki, valószínűleg nem véletlenül, mivel az egész összefüggésben van a szoftverrel, akármilyen hihetetlenül is hangzik ez Neked.
Visszatérve az utolsó hozzászólásodban vázolt kérdésre: azért a Windows Mobile-t emeltem ki, mert egy átlag júzer ránéz egy BlackBerryre, látja a fektetett kijelzőt és a QWERTY gombsort, mi jut eszébe? A Windows Mobile alapú okostelefonok (HTC S620 és a többi, ninc sok belőlük) vagy PPC-k (HP iPAQ 914 vagy a 600-as/6000-s széria, Palm Treo Pro, Ubiquio gépek, esetleg az Asus P széria), tehát fejben ezekkel hasonlítja össze a BB-t. Nagyon fontosnak tartottam tehát kiemelni, hogy a BlackBerry-k úgy általában sokkal jobbak hangminőségben, mint a Windowsos telefonok, és könyörgöm, miért ne emelhetném ki OS szerint őket? A mondat ráadásul helytálló is, mivel Te sem tudsz mondani egy kiváló minőséggel megáldott Windowsos készüléket, innentől fogalmam sincs, hogy mit érdekel téged, hogy én OS alapján emelem ki a készülékeket. Kiemeltem OS alapján, igazat írtam, pont.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Egyébként vedd észre, hogy megint te vagy az egyetlen, aki máshogy gondolkodik és a hibát látja egy nyomorult mondatban. Azon kevesek közé tartozom, akiknek az elmúlt pár évben megjelent összes Windows Mobile alapú készülékét sikerült használnia pár napig (jó, kivétel a HTC Touch Pro-t), ami elég nagy rálátást ad arra, hogy milyen a készülékek hangminősége. Ennek a BlackBerrynek a hangminősége sokkal jobb, mint a létező legjobb Windows Mobile-os cuccnak, amit teszteltem. A cikkben egy szóval nem írtam, hogy ez OS vagy hardverfüggő, az olvasók túlnyomó többsége hozzám hasonlóan nagy ívben tesz rá, hogy ez minek "köszönhető", ha így van. Ha ezt a gondolatmenetet nem tudod követni, akkor mint magánember megkérnélek, hogy a jövőben ne szólj hozzá a cikkeimhez, a Prohardver lapcsalád szerencsére elég sok lehetőséget biztosít arra, hogy mondatokat fordíts ki és okoskodj, de én ezt már tényleg meguntam. Nem haragszom rád azért, mert szeretsz a dolgok mögé látni, sokszor mi is a dolgok mögé is megyünk, csak nem tudunk minden mondatban és minden mélységben, nem is akarunk, mert a Mobilaréna nem csak neked készülék, hanem másik 100.000 embernek is, akiket meg véleményem szerint nem érdekelnek a dolgok ilyen szintű mélységei.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
A BlackBerry (mint hardver) a felemás Windows Mobile alapú készülékkel ellentétben mindig kiváló hangminőséget nyújt (oké, nyilván más lenne a helyzet, ha a WM cuccok is azonos gyártótól kerülnének ki), de ami még ennél is fontosabb, hogy egy csomó szoftveres hangminőségjavító fícsörrel kecsegtet, ami a Windows Mobile-ról ugyebár nem mondható el. Tehát a BlackBerry mint _rendszer_ is sokkal jobb a Windows Mobile-nál hangminőség szempontjából. Persze Te mindenbe bele tudsz kötni, mert úgy látom, jobb dolgod nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Trollok komolyan
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest